Κανείς γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάτι για τον πόνο του παιδιού. Τότε η μητέρα του... (βίντεο)

Είναι σκληρό να βλέπεις το παιδί σου να σφαδάζει από τον πόνο και να μην μπορείς να κάνεις κάτι. 

Μία Μαμά
Κανείς γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάτι για τον πόνο του παιδιού. Τότε η μητέρα του... (βίντεο)

Αυτή η μητέρα, όσους γιατρούς και αν επισκέφθηκε, κανείς δεν μπόρεσε να δώσει τέλος στον πόνο του παιδιού της που ήταν ανυπόφορος.

Αυτό το αγόρι από την Αυστραλία γεννήθηκε με έκζεμα. Ολόκληρο το πρόσωπο του, τα χείλια, τα βλέφαρα των ματιών του, τα αυτιά, τα πόδια, τα χέρια και το στομάχι του, ήταν καλυμμένα με ένα κόκκινο εξάνθημα και είχε έντονη φαγούρα. «Ήμασταν απελπισμένοι για βοήθεια», γράφει το βίντεο στο Youtube, που δείχνει το δύσμοιρο παιδί να μαραίνεται στον πόνο.

9df57c32aed407d68fd24452b382bd2f

Δεδομένου ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον βασανιστικό πόνο που ένιωθε ο 6χρονος Tyler, η μητέρα του Debbie Maddalena, άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook, θεραπεία για τον γιο της ή κάτι που θα σταματούσε τον πόνο του.

Τελικά, μέσα από το site Kidspot, βρήκε μια κρέμα που φαινόταν θαυματουργή! Δεν ήταν εύκολο να την πάρει, ωστόσο. Την κρέμα την έφτιαχνε ένας γιατρός από τη Νότια Αφρική, ο Dr. Richard Aron, 6.000 μίλια μακριά. Κατάφερε να βρει τον γιατρό και να τον φέρει σε επικοινωνία με τον γιατρό του Tyler, όπου και ξεκίνησαν τη θεραπεία.

15af6080595c1acee58774ca05a46b81

Μετά τη θεραπεία του, ο μικρός άρχισε να έχει μια φυσιολογική ζωή μαζί με την οικογένειά του και να απολαμβάνει πράγματα που μέχρι πριν δεν μπορούσε. Κάποτε δεν μπορούσε να πάει στο σχολείο, λόγω του έντονου πόνου τώρα μπορεί να εκφραστεί μέσα από το χορό στους δρόμους της γενέτειράς του.

Τα πρώτα λεπτά του βίντεο είναι αρκετά σκληρά. Το παιδί κλαίει και φωνάζει από τον πόνο. Καμία μάνα ποτέ να μην βιώνει κάτι αντίστοιχο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved