Έβγαλαν μαμά από το μπάνιο του αεροπλάνου ενώ είχε το θήλαστρο ακόμη στο στήθος (βίντεο)

Μια μαμά έζησε μια απίστευτη εμπειρία στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου.

Μία Μαμά
Έβγαλαν μαμά από το μπάνιο του αεροπλάνου ενώ είχε το θήλαστρο ακόμη στο στήθος (βίντεο)

Υπάρχουν μαμάδες που απολαμβάνουν το θηλασμό και θέλουν τα παιδιά τους να πίνουν αποκλειστικά μητρικό γάλα. Υπάρχουν μαμάδες που θηλάζουν δημόσια, υπάρχουν όμως και μαμάδες που δεν θέλουν να θηλάσουν δημόσια και επιλέγουν έναν μεμονωμένο χώρο για να ταϊσουν το μωρό τους ή να βγάλουν το γάλα με το θήλαστρο.

Το ίδιο έκανε και αυτή η μαμά. Η Μαριάνα Χάναμαν, ταξίδευε με την οικογένειά της και όταν αισθάνθηκε το γάλα να τρέχει από το στήθος της, σκέφτηκε πώς θα ήταν καλύτερα, να πάει στην τουαλέτα του αεροπλάνου και να βγάλει με το θήλαστρο στα ειδικά μπιμπερό το γάλα που προοριζόταν για το τεσσάρων μηνών μωράκι της.

Λίγο πριν ολοκληρώσει όμως τη διαδικασία, άκουσε έναν χτύπο στην πόρτα. Η νέα μαμά εξήγησε στην αεροσυνοδό που ήταν πίσω από αυτή ότι αφαιρεί με το θήλαστρο το γάλα. Αντί όμως η συνοδός να την σεβαστεί απαίτησε από τη μαμά να ανοίξει την πόρτα. Αν και η Μαριάνα, είχε ακόμη το θήλαστρο στο στήθος της, άνοιξε την πόρτα όπως της είπε η αεροσυνοδός.

Αφού βγήκε έξω, αντί το πλήρωμα να της ζητήσει συγνώμη της είπε ότι απαγορεύεται να βγάζει το γάλα της με το θήλαστρο στο μπάνιο. Εν αντιθέσει με τους όρους που έχει η American Airlines, που δηλώνει ότι οι μαμάδες μπορούν να θηλάσουν και να ταΐσουν τα μωρά τους, οπουδήποτε στο αεροσκάφος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που κατέγραψε αυτή η μαμά με το τάμπλετ της, μόλις έκατσε στη θέση της, δείχνοντάς τη να λογομαχεί με την αεροσυνοδό που απαίτησε να βγει από το μπάνιο. Την τύχη της αεροσυνοδού δεν την γνωρίζουμε, η εταιρία όμως κράτησε το βίντεο ώστε να μάθουν όλοι οι υπάλληλοί της για το πώς δεν πρέπει να συμπεριφερόνται σε μια νέα μαμά εν πτήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved