8 πράγματα που αγχώνουν τους μπαμπάδες!

Οι μπαμπάδες, ειδικά στην ελληνική κοινωνία όπου οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι –ακόμα- και κρατούν τα ηνία στην οικογένεια, έχουν κάθε λόγο να νιώθουν αγχωμένοι.

8 πράγματα που αγχώνουν τους μπαμπάδες!

Ποια είναι όμως εκείνα τα στοιχεία που τους κάνουν να αισθάνονται έτσι και να πιέζονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ;

1. Τα οικονομικά Τώρα με την κρίση και την αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα, το άγχος τους είναι ακόμα μεγαλύτερο.

2. Ο χώρος εργασίας Οι ευθύνες που μπορεί να έχει η δουλειά του τον στρεσάρουν και τον κάνουν να γυρνά συνήθως σπίτι ένα ψυχολογικό ράκος.

3. Η ασφάλεια της οικογενειακής εστίας Ο μπαμπάς έχει άγχος όταν το σπίτι στο οποίο ζει με την οικογένειά του δεν προσφέρει ασφάλεια.

4. Ο χρόνος που έχει για να αφιερώσει στην οικογένειά του. Με τόσες δουλειές, πού να προλάβει να έχει πολύ χρόνο για να παίξει μαζί τους;

5. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών του. Θέλει να είναι σίγουρος ότι τα παιδιά του θα πάνε στους καλύτερους γιατρούς αν αρρωστήσουν.

6. Η κακή χρήση της τεχνολογίας. Έχει ακούσει τόσα και τόσα που συμβαίνουν στο διαδίκτυο με θύματα παιδιά. Δεν θέλει και τα δικά του να μπλεχτούν σε τέτοια μονοπάτια.

7. Να παρασυρθούν τα παιδιά του από κακές παρέες. Φοβάται τα σκοτεινά μονοπάτια.

8. Η εκπαίδευση Τον προβληματίζει και συγχρόνως τον αγχώνει το πόσο καλά μορφώνεται το παιδί ή τα παιδιά του με το σύστημα εκπαίδευσης στη χώρα όπου ζει η οικογένειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved