Πείτε αντίο στη ξηρότητα και τη χαλάρωση του κόλπου!

Oι επεμβάσεις ανάπλασης και σύσφιγξης κόλπου και αιδοίου μετά τον τοκετό και την εμμηνόπαυση είναι πια ένα συχνό φαινόμενο για τις γυναίκες που διεκδικούν χωρίς ενοχές το δικαίωμα στην αυτοπεποίθηση, στην σεξουαλική απόλαυση και στην θηλυκότητα, όποια δεκαετία και αν διανύουν.

Πείτε αντίο στη ξηρότητα και τη χαλάρωση του κόλπου!

Οι συχνότεροι λόγοι που τις ωθούν να αναζητήσουν αυτές τις καινοτόμες υπηρεσίες έχουν να κάνουν με τον επανασχεδιασμό και την ανανέωση της ευαίσθητης περιοχής. Όπως μας εξηγεί η Γυναικολόγος-Μαιευτήρας Σοφία Καλογήρου, «η ζήτηση για την ανάπλαση κόλπου είναι αυξημένη για πολλούς λόγους. Οι γυναίκες μιλούν πια ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την εμμηνόπαυση και τον τοκετό. Ανάμεσα σε αυτά είναι η ατροφία κόλπου και η ξηρότητα, η δυσπαρευνία, δηλ. ο πόνος στην σεξουαλική επαφή, η ακράτεια ούρων και η χαλάρωση. Ειδικά η ακράτεια ούρων ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες και μετά τον τοκετό. Ακόμα, τις απασχολεί η μείωση της σεξουαλικής ευχαρίστησης, που είναι κι αυτό αποτέλεσμα της απώλειας ελαστικότητας των ιστών και της ατροφίας. Και φυσικά αναζητούν λύσεις».

Η απαιτητική περίοδος της εμμηνόπαυσης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όπως χαλάρωση, ξηρότητα, ακράτεια ούρων, τα οποία αφορούν 4 στις 10 γυναίκες αλλά τελικά μόνο οι 2 από αυτές αναζητούν ιατρική βοήθεια. Είναι αυτονόητο πως κάθε υποψία πόνου και περίπλοκης χειρουργικής επέμβασης λειτουργεί αποτρεπτικά σε αυτήν την περίπτωση, όμως αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να τις απασχολεί πια.

Σύγχρονη, ανώδυνη αντιμετώπιση με laser CO2 MonnaLisa Touch

Το laser CO2 MonnaLisa Touch προσφέρει πραγματική ανάπλαση, δρα τοπικά στον βλεννογόνο του κόλπου, αντιμετωπίζοντας έτσι την ατροφία, την ακράτεια των ούρων από προαπάθεια (ελαφριά και μέτρια), και τη χαλάρωση. Το laser CO2 MonnaLisa Touch επιδρά θετικά στις εξής στιβάδες του κόλπου: βλεννογόνο (επιθήλιο και χόριο), υποβλεννογόνιο μυϊκό χιτώνα (ακόμα πιο βαθιά στιβάδα) και εξωτερικό χιτώνα, προσφέροντας ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με την λήψη ορμονικών σκευασμάτων ή άλλων παρόμοιων μεθόδων. Με τον τρόπο αυτό ο βλεννογόνος διατηρείται ενυδατωμένος και διογκωμένος, με όλες τις λειτουργίες που χαρακτηρίζουν ένα νεότερο και υγιέστερο ιστό, γεγονός που κάνει τη θεραπεία την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην ανάπλαση της ευαίσθητης περιοχής.

Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής αρκεί να εφαρμόζεται αποκλειστικά από γυναικολόγο με εκπαίδευση στην εφαρμογή της συσκευής ενώ αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχουν ενεργείς φλεγμονές (π.χ. έρπις γεννητικών οργάνων).Πρόκειται για ανώδυνη και σύντομη θεραπεία, χωρίς τομές, αναισθησία ή αναλγησία που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητα σας.
«Η μέθοδος είναι πρωτοποριακή γιατί προσφέρει ανώδυνα και ατραυματικά λύσεις σε όλα τα παραπάνω χωρίς να προκαλεί επιπλοκές. Το λέιζερ εισάγεται στον κόλπο χωρίς τοπική αναισθησία και δημιουργεί ένα ανεπαίσθητο τραύμα χάρη σε μια κεφαλή που περιστρέφεται σε συγκεκριμένη γωνία» μας εξηγεί η κα.Καλογήρου.
Τέλος, το καινοτόμο laser CO2 MonnaLisa Touch μπορεί επίσης να αφαιρέσει τα κονδυλώματα με ελάχιστα τραυματικό τρόπο και να πραγματοποιήσει λεύκανση αιδοίου-πρωκτού σε μία συνεδρία.

Αν έχετε περισσότερες και πιο συγκεκριμένες απορίες, επικοινωνήστε με την κα. Σοφία Καλογήρου, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος στο 210 77 10 386 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sofiakalogirou.gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved