Γνωστή τραγουδίστρια θηλάζει το γιο της στο πάρκο

Υπέρμαχος του θηλασμού η γνωστή τραγουδίστρια και το δείχνει με όποιον τρόπο μπορεί. Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφία της που κατά την πεζοπορία της θήλαζε ταυτόχρονα τον 3 μηνών γιο της.

Γνωστή τραγουδίστρια θηλάζει το γιο της στο πάρκο

H selfie φωτογραφία της δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να σχολιάζει: «Η πεζοπορία μας κάνει να διψάμε! #normalizebreastfeedingyo».

pink baby hiking

Η τραγουδίστρια δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία με την ίδια να θηλάζει τον μικρό της γιο. Από τη μέρα που γεννήθηκε έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της με τον μικρούλη στο στήθος της θέλοντας να εμψυχώσει και να παροτρύνει όλες τις γυναίκες να θηλάζουν τα παιδιά τους δημόσια χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

H Pink είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό. Έχει ακόμη μία κόρη τη Willow Sage 5 ετών και το δεύτερο μωρό ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία.

16908789 590160157857028 8042795319433363456 n

Τι και αν πολλά περιοδικά την ήθελαν να χωρίζει από τον επί χρόνια σύζυγό της. Εκείνοι (και οι δύο μαζί) τους διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο, απειλώντας μάλιστα να προβούν και σε μηνύσεις περιοδικών εάν ξαναγραφτεί κάτι αντίστοιχο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved