«Ο θηλασμός είναι ΤΟΣΟ δύσκολος»-Η ειλικρινής παραδοχή μιας μητέρας

Οι περισσότερες μαμάδες επιθυμούν να θηλάσουν τα μωρά τους. Και το προσπαθούν πολύ. Γιατί ο θηλασμός δεν είναι πάντα εξίσου εύκολος για όλες τις γυναίκες.

«Ο θηλασμός είναι ΤΟΣΟ δύσκολος»-Η ειλικρινής παραδοχή μιας μητέρας

Αυτό συνειδητοποίησε και η Leah, η νεαρή μητέρα που διατηρεί στο Instagram το λογαριασμό thenashvillebump. Εκανε λοιπόν μία ανάρτηση σχετικά με τη δική της εμπειρία στο θηλασμό, αναγνωρίζοντας ότι της είναι πραγματικά δύσκολο να θηλάζει την κόρη της. Όχι, ότι δεν θέλει, όπως λέει, αλλά γιατί είδε στην πράξη ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα!

breast

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε και έτυχε θερμής υποδοχής καθώς αναπαρήχθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εντάξει. Θα το πω για όλες εμάς. Το να θηλάζεις είναι δύσκολο. Πολύ, πολύ δύσκολο. Μερικές φορές δεν μπορώ να εξηγήσω καν τι κάνει θηλασμό τόσο δύσκολο.
Εμπιστευόμαστε το σώμα μας να μεγαλώσει τα μωρά μας για 9 μήνες και τώρα πρέπει να εμπιστευτούμε το σώμα μας να παράγει τροφή που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μωρών μας. Η πίεση είναι μεγάλη.
Ας μην ξεχνάμε τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θηλασμό.
Πραγματικά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει... Πάρα πολύ; Πολύ λίγο; Πάρα πολύ έντονο; Όχι αρκετό γάλα; Οχι αρκετός χρόνος; Μαστίτιδα; WTF !!! »πρόσθεσε ο Leah.
Είχα δει τόσες πολλές φωτογραφίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των μητέρων που με ηρεμία θήλαζαν τα μωρά τους, που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πάντα έτσι. Φαινόταν τόσο εύκολο και φυσικό γι 'αυτές, αλλά ακόμη και εκείνα τα πράγματα που είναι εύκολα και φυσικά μπορεί να αποτελέσουν μια μαθησιακή εμπειρία για πολλούς ανθρώπους.
Χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα στήθος για να ταΐσεις το μωρό!. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή, υποστήριξη, σωστή διατροφή, εμπιστοσύνη και μερικές φορές επαγγελματική βοήθεια για να ξεπεράσεις τους αγώνες που δίνεις προκειμένου να θηλάσεις με επιτυχία το παιδί σου.
Πάντα αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω. Είμαι αποφασισμένη να περάσω και αυτό το στάδιο. Θέλω να το κάνω. Οι μαμάδες πραγματικά χρειάζονται όλη την υποστήριξη που μπορούν να έχουν.
Λοιπόν, μαμά, στο λέω εγώ, δεν θα τρελαθείς...Είναι δύσκολο αλλά τα πας μια χαρά. Συνέχισε... Υπάρχει μια φήμη που λέει ότι γίνεται πιο εύκολο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved