Eίναι μόλις 10 ετών και ζυγίζει 192 κιλά!

Είναι ένα παιδί μόλις 10 ετών και όμως το βάρος του αγγίζει τα 192 κιλά!

Eίναι μόλις 10 ετών και ζυγίζει 192 κιλά!

Ο Arya Permana από την Ινδονησία, που είναι το πιο παχύσαρκο παιδί του κόσμου, κάνει πλέον αυστηρή δίαιτα καθώς οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία του.

Οι γονείς του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, δηλώνουν ότι ο γιος τους γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος, 3,2 κιλά. Όταν άρχισε να παίρνει πολύ γρήγορα βάρος, οι γιατροί τους καθησύχασαν λέγοντάς τους ότι το παιδί ήταν απόλυτα υγιές και δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας.

101977455 PIC FROM SIJORI IMAGES CATER

Η ζωή του Arya Permana είναι πολύ δύσκολη. Λόγω του υπερβολικού του βάρους δεν μπορεί να μετακινηθεί εκτός σπιτιού. Έχει σταματήσει το σχολείο ενώ όταν κοιμάται το κεφάλι του στηρίζεται πάνω στον τοίχο για να μπορεί να αναπνέει. Επιπλέον, είναι υποχρεωμένος να φοράει μια παραδοσιακή φούστα καθώς δεν υπάρχουν ρούχα που να του χωράνε.

101977375 PIC FROM SIJORI IMAGES CATE

Συν τις άλλοις έχει γίνει και η ...ατραξιόν του χωριού καθώς πολλοί έρχονται για να δουν από κοντά το «πιο παχύ αγόρι του κόσμου», όπως τον χαρακτηρίζουν.

101977340 PIC FROM

Ο Arya πλέον τρώει πέντε μεγάλα γεύματα την ημέρα που περιλαμβάνουν ρύζι, ψάρι, μοσχάρι, λαχανικά, σούπα και Tempeh, ένα πιάτο με σόγια. .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved