Υπάρχει ένα καφέ όπου οι γυναίκες που θηλάζουν είναι ευπρόσδεκτες

Καθώς ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα θέμα που προκαλεί ποικίλες και ενίοτε έντονες αντιδράσεις, είναι άξιο αναφοράς το ότι ένα καφέ προσκαλεί όσες μητέρες επιθυμούν, να θηλάσουν εκεί ελεύθερα χωρίς τα επικριτικά βλέμματα των περαστικών.

Υπάρχει ένα καφέ όπου οι γυναίκες που θηλάζουν είναι ευπρόσδεκτες

Το καφέ The Willows Cafe & Wine που βρίσκεται σε ένα προάστιο του Σίδνεϊ, ανήκει στην Natala Bain που είναι και αυτή μητέρα. Αποφάσισε λοιπόν να αναρτήσει στο κατάστημά της μία πινακίδα που έγραφε: «Αν θέλετε να θηλάσετε το μωρό σας, κερνάμε ένα φλιτζάνι τσάι, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε κάτι να φάτε, ούτε καν να ρωτήσετε... απλά χαλαρώστε»!

free tea for breastfeeding mothers cafe sign

«Με το που βάλαμε την ανακοίνωση, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη», είπε η Νatala. «Οι μητέρες αισθάνονται ευπρόσδεκτες και νοιώθουν άνετα. Αυτό θέλαμε κι εμείς, να ξέρουν ότι μπορούν να θηλάσουν εδώ με την ησυχία τους».

free tea for breastfeeding mothers cafe sign 1

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές καφετέριες της περιοχής απαγορεύουν το δημόσιο θηλασμό ενώ νεαρή μητέρα, δήλωσε σοκαρισμένη όταν τον περασμένο Ιανουάριο της είπαν σε καφετέρια στο Queensland να «καλύψει το στήθος της την ώρα του θηλασμού ή να σταματήσει να θηλάζει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved