Kylie Minogue: Η τρυφερή φωτογραφία και το συγκινητικό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού!

Η 47χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία παιδική της φωτογραφία και έγραψε ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Kylie Minogue: Η τρυφερή φωτογραφία και το συγκινητικό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού!

Πριν τέσσερα χρόνια η ίδια σε συνέντευξή της είχε πει: «Επειδή κάποιος φοράει μια λευκή μπλούζα δεν σημαίνει ότι είναι αλάνθαστος», μιλώντας για την εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού. Τότε είχε αποκαλύψει ότι αρχικά της έκαναν λάθος διάγνωση και ότι χρειάστηκε να επιμείνει η ίδια και να επισκεφτεί και άλλο γιατρό για να ανακαλύψει τελικά ότι είχε καρκίνο.

KYLIE

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την επίσημη 10ετή μου "νίκη" από καρκίνο του μαστού. Όπως ήταν φυσικό, τα κοντινά και αγαπημένα μου πρόσωπα, ήταν στην πρώτη γραμμή του μυαλού μου. Πίσω από τα δάκρυα ανακούφισης και τις ευχαριστίες και τις σκέψεις. Τις σκέψεις όλων εκείνων που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, όλων εκείνων που ξεπέρασαν το πρόβλημα και εκείνων που δυστυχώς έφυγαν από κοντά μας. Το "ευχαριστώ" απλά δεν είναι αρκετό. Στον μαραθώνιο "Thelondonmarathon" που έρχεται o Joshua Sasse θα τρέξει για να μαζέψει χρήματα για τον σύλλογο του καρκίνου του μαστού "Carebreast_cancer_car" (Ποτέ δεν έχει τρέξει ξανά σε μαραθώνιο). Παρακαλώ στηρίξτε τον ώστε να μπορέσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα! Σας αγαπώ όλους και σας στέλνω την αγάπη μου!».

kylietyt

Η Αυστραλή τραγουδίστρια διεγνώσθη με τον καρκίνο του μαστού το 2005. Όταν έμαθε τα νέα είχε δηλώσει ότι ήταν σαν να έπεσε επάνω της βόμβα. Επί μέρες αισθανόταν τόσο απαίσια που αδυνατούσε να σηκωθεί ακόμη και από το κρεβάτι. Η διαδικασία της θεραπείας ήταν δύσκολη, η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Sunday Night» το 2011: «Τις μέρες που δεν με βλέπατε, ούτε κανένας άλλος με έβλεπε ήταν οι μέρες που απλά δεν μπορούσα καν να σηκωθώ ή να κάνω ο,τιδήποτε. Το να πάω μέχρι το μαγαζάκι στη γωνία ήταν μεγάλο κατόρθωμα... Αλλά το έκανα. Πήγαινα να πιω ένα καφέ και μετά γύριζα σπίτι».

Τώρα, η Kylie Minogue, πιο υγιής από ποτέ, δηλώνει ερωτευμένη με τον κατά 20 χρόνια μικρότερο αρραβωνιαστικό της, Joshua Sasse, βλέπει με άλλο μάτι την καθημερινότητά της και δίνει αληθινά μαθήματα ζωής!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved