Αυτές είναι οι φωτογραφίες γέννας και θηλασμού που διέγραψε και απαγόρευσε το Instagram

Πρόσφατα, το Instagram βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την απαγόρευση του hashtag #curvy, δηλαδή "καμπύλες" λογοκρίνοντας τη γυναικεία θηλή.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες γέννας και θηλασμού που διέγραψε και απαγόρευσε το Instagram

Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι το Instagram είναι ένα οπτικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ​​γνωστό για τις εξωτικές και μη εικόνες που ανεβάζουν οι χρήστες του και με την Kim Kardashian να ανεβάζει κάθε είδους εικόνα, χωρίς απαγόρευση και χωρίς λογοκρισία.

Το Instagram χρησιμοποιείται επίσης ευρέως από διάφορους φωτογράφους, καθώς μπορούν να μοιραστούν τις εικόνες τους και να προωθήσουν την επωνυμία τους και τη δουλειά τους. Μια τέτοια φωτογράφος είναι και η Melissa Jean Wilbraham.

Αυτή η φωτογράφος ειδικεύεται στις πιο απίστευτες και μοναδικές εικόνες γέννησης και μωρών που θηλάζουν. Φωτογραφίες που όμοιές τους δεν θα βρείτε πουθενά. Στον φακό της προσπαθεί να αποτυπώσει ακριβώς μια γέννηση, θέλοντας να δείξει πόσο εξαιρετικό δώρο είναι η δημιουργία και ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Οι τρυφερές στιγμές μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας καθώς γίνονται μητέρα και πατέρας αντίστοιχα, η πρώτη ανάσα μιας νέας ζωής, ο ειδικός δεσμός που σφυρηλατείται ανάμεσα στη μητέρα και το μωρό όταν πίνει από το στήθος για πρώτη φορά.

apagoreymeni fotografia toketou kai thilasmou

Ο λογαριασμός της Melissa στο Instagram έχει δημιουργήσει μια λατρεία στο Instagram, έχει πάνω από 18 χιλιάδες οπαδούς και όπου τώρα αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στους προσβλητικούς κανόνες του Instagram. Φωτογραφίες που θεωρούνται, όμορφες, καλαίσθητες και χαριτωμένες, δυστυχώς το Instagram τις αποκαλεί «σεξουαλικές».

Με συνοπτικές διαδικασίες το Instagram διέγραψε τη Melissa από τον επαγγελματικό λογαριασμό της και την κλείδωσε έξω από τον προσωπικό της, ενημερώνοντάς τη ότι οι εικόνες της είχαν επανειλημμένα αναφερθεί. Εικόνες εγκυμοσύνης, γέννησης και θηλασμού, είχαν κατηγορηθεί ως σεξουαλικού περιεχομένου εικόνες.

Φανερά εκνευρισμένη η ίδια απάντησε μέσω μηνύματος. «Αυτό είναι λάθος. Ένα λάθος που πονάει η καρδιά μου. Είμαι μια φωτογράφος εγκυμοσύνης, γέννησης και μωρών. Η ατομική επιχείρηση μου, χρησιμοποιεί το Instagram απλά και μόνο ως ένα μέσο για να τιμήσει και να γιορτάσει με κάθε τρόπο τη μητρότητα. Το νούμερο ανθρώπων που με ακολουθούν παρακάτω είναι ένα ο λόγος που έχω μια επιτυχημένη επιχείρηση και όταν κάποιοι άνθρωποι αναφέρουν και ζητούν να διαγράφει η δουλειά μου γιατί θεωρούν τη γέννηση / μητρότητα προσβλητική, είναι απίστευτα θλιβερό. Οι φωτογραφίες μου δεν είναι σεξουαλικές και ούτε εκμεταλλεύομαι τις γυναίκες. Η γέννηση ενός ανθρώπου δεν θα έπρεπε να επιτίθεται και δεν θα έπρεπε να ονομάζεται «σεξουαλική παραβίαση», καθώς αποτελεί προσβολή για όλες τις γυναίκες!».

Οι όμορφες φωτογραφίες της Melissa, είναι εικόνες γυναικών κατά τη διάρκεια μιας απίστευτης, συναισθηματικής και ευάλωτης στιγμής στη ζωή τους. Εικόνες που απαθανατίζει η ίδια και ο φακός της, με αγάπη, σεβασμό και ευγένεια προς τη νέα μητέρα, το μωρό αλλά και τον σύζυγό της.

Δείτε τις εικόνες που απαγόρευσε το Instagram και αφήστε τα δικά σας σχόλια

Διαβάστε επίσης:

Μωρά μίας ημέρας: 9 μοναδικές φωτογραφίες νεογέννητων με τις μητέρες τους (pics)

Μοναδικές φωτογραφίες μωρών τη στιγμή της γέννησής τους (pics)

Οι 35 πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες γέννησης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved