Η ζωή κέρδισε! Η ιστορία ενός αγοριού που δίνει ελπίδα στα άρρωστα παιδιά (εικόνα)

Γεννήθηκε μαχητής. Στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων διαγνώστηκε με παιδική οξεία μυελογενή λευχαιμία με μορφή επιθετική.

Η ζωή κέρδισε! Η ιστορία ενός αγοριού που δίνει ελπίδα στα άρρωστα παιδιά (εικόνα)

Οι γιατροί του είχαν δώσει 50% πιθανότητες να ζήσει. Εκείνος όμως βγήκε νικητής.

Μετά από εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο περιλάμβανε, χημειοθεραπείες κι ακτινοβολίες, αλλά και μεταμόσχευση μυελού των οστών, τα κατάφερε και τώρα χαμογελάει στη ζωή. Ο μικρός Νόα είναι 7 ετών κι είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Παιδικού Κέντρου Καρκίνου του Μισισιπί. «Η διάγνωση του καρκίνου δε θα πρέπει να θεωρείται και να αντιμετωπίζεται σαν καταδίκη σε θάνατο». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να πείσει όλους τους ανθρώπους, ότι εάν υπάρχει ελπίδα και πίστη όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμη και το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό.

Στην αφίσα ο 7χρονος Νόα, είναι ο πρωταγωνιστής. Στη μισή πλευρά της εικόνας, φαίνεται το πρόσωπό του μετά από χημειοθεραπεία, ταλαιπωρημένος με λευκή επιδερμίδα και χωρίς μαλλιά και στην άλλη πλευρά φαίνεται το αγόρι μέσα στη ζωντάνια, καθώς έχει νικήσει τον καρκίνο.

Η καμπάνια, εκμεταλλευόμενη το γεγονός, ότι μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις, θέλει να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους στο συγκεκριμένο θέμα υγείας. Δείτε την αφίσα που κάνει το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved