«Ο μητρικός θηλασμός δεν είναι πάντα το καλύτερο». Η μαία που πυροδότησε αντιδράσεις!

Είναι μαία, μητέρα και μία δήλωσή της ήταν αρκετή για να σοκάρει τους διαδικτυακούς της φίλους (επί των πλείστων γυναίκες) στο Facebook.

«Ο μητρικός θηλασμός δεν είναι πάντα το καλύτερο». Η μαία που πυροδότησε αντιδράσεις!

Ο λόγος; Το στάτους που έγραψε για τον θηλασμό, έκανε το γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας πολλές αντιδράσεις.

Η Γκλέμι Χούπερ, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το εξής: «Αυτό το ποστ θα είναι σίγουρα σοκαριστικό. Μερικοί θα εκπλαγείτε ή μπορεί και να μπερδευτείτε. Είμαι μαία και μητέρα και δεν μου άρεσε καθόλου ο θηλασμός».

Το συγκεκριμένο ποστ, αμέσως διαβάστηκε από εκατοντάδες διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι με την σειρά τους άφησαν το δικό τους σχόλιο. Η μαία από τη μεριά της, εξήγησε ότι εκτός από την ίδια έχει βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να θηλάσουν, αλλά όπως αυτή έτσι και εκείνες, δεν το απόλαυσαν καθόλου.

Μία μητέρα μάλιστα της είχε πει ότι ένιωθε πολύ άσχημα που ήθελε να σταματήσει να θηλάζει, γιατί θεωρούσε ότι θα απογοήτευε την κόρη της και αυτό αυτομάτως θα την έκανε αποτυχημένη μητέρα. Συναισθηματικά ήταν ράκος η συγκεκριμένη γυναίκα, κι όπως εξήγησε η Γκλέμι, ήθελε να της δώσει την καλύτερη συμβουλή. Αφού μίλησαν αρκετή ώρα, της είπε ότι από την στιγμή που δεν μπορούσε να απολαύσει την μητρότητα λόγω του θηλασμού, καλό θα ήταν να μην συνεχίσει να το κάνει.

Η συζήτηση στο facebook, ήταν μεγάλη, μιας και υπήρχαν γυναίκες οι οποίες δήλωσαν ότι ο θηλασμός για εκείνες, δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν, ενώ ταυτόχρονα ένιωθαν ενοχές, αν τον σταματούσαν.

«Πίσω από κάθε χαρούμενο μωρό, υπάρχει μία χαρούμενη μητέρα. Κάνε την σωστή επιλογή για εσένα και δεν σημαίνει ότι θα αγαπάς λιγότερο το μωρό σου αν πίνει γάλα από μπιμπερό κι όχι από το στήθος», έγραψε η μαία απαντώντας σε μία διαδικτυακή της φίλη.

Η συνέχεια όμως της συζήτησης σταμάτησε, αφού το facebook, διέγραψε το συγκεκριμένο ποστ. Ο λόγος; Αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι σοκαρίστηκαν από τις απόψεις της και το ανέφεραν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως ακατάλληλο, με αποτέλεσμα να διαγραφεί.

Η ίδια πάντως θεωρεί ότι αυτά που έγραψε δεν ήταν καθόλου προσβλητικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved