Θετικοί εμφανίζονται οι γιατροί για την υγεία της διάσημης μανούλας που απέβαλε (εικόνες)

Πριν από λίγο καιρό βίωνε την απόλυτη ευτυχία, αφού τους επόμενους μήνες θα κρατούσε στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Θετικοί εμφανίζονται οι γιατροί για την υγεία της διάσημης μανούλας που απέβαλε (εικόνες)

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Στις 9 Φεβρουαρίου η κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού ενώ βρισκόταν με τον σύζυγό της, στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, λόγω κάποιας επιπλοκής, απέβαλε.

Η Shayne Lamas, κόρη του Lorenzo Lamas, ήταν μόλις 16 εβδομάδων όταν ξαφνικά εμφάνισε μη αναμενόμενες επιπλοκές όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο. Για καλή της τύχη, βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί αφού την εξέτασαν , διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία γύρω από τη μήτρα της, κάτι το οποίο προκάλεσε και την αποβολή. Από εκείνη την στιγμή και μετά η διάσημη μανούλα είναι σε κώμα και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Τις τελευταίες ώρες όμως, οι γιατροί και ο πατέρας της εμφανίζονται θετικοί για την εξέλιξη της υγείας της, πιστεύοντας ότι θα ανακάμψει γρήγορα. Τα ευχάριστα νέα έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου, ενώ αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι, της εύχονται γρήγορη ανάρρωση, στα social media.

Η κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού είναι μαμά ενός 3χρονου κοριτσιού και όλοι ελπίζουν ότι γρήγορα θα αναρρώσει και θα γυρίσει στην οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved