Πώς μπορούμε να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να ενδυναμώσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αυτό που συχνά δεν γνωρίζουμε είναι το ποια ακριβώς είναι αυτά και πώς εμείς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε με τον πιο σωστό τρόπο, ώστε να επωφεληθούμε τα μέγιστα.

Πώς μπορούμε να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής

Το Onmed.gr συνομίλησε με ειδικούς επιστήμονες που έχουν εντρυφήσει στο ζήτημα και απαντούν σε όλα τα ερωτήματα των αναγνωστών σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής, ενώ παρουσιάζει το Bodyguard, το συμπλήρωμα διατροφής της Sky Premium Life που συνδυάζει στοιχεία και βιταμίνες, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το συμπλήρωμα διατροφής Bodyguard της Sky Premium Life εδώ

Όπως επισημαίνει ο χημικός Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, έχει αποδειχθεί ότι ορισμένες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, όμως «η λήψη συμπληρωμάτων πρέπει πάντα να γίνεται μετά από συμβουλή και υπό την επίβλεψη επαγγελματία υγείας». Ο ίδιος αναφέρεται στη σπουδαιότητα του τρόπου λήψης των συμπληρωμάτων διατροφής, μιλώντας για τα παραδείγματα της βιταμίνης D και της κουρκουμίνης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved