Γυμναστική με το μωρό!‏ (βίντεο)

Μετά την Τζέιν Φόντα η οποία πριν από 30 χρόνια έφερε την επανάσταση στον χώρο της γυμναστικής με τα βίντεό της, έρχεται μία νέα επαναστατική μέθοδος γυμναστικής για μανούλες που γυμνάζονται μαζί με τα παιδιά τους.

Γυμναστική με το μωρό!‏ (βίντεο)

Το DVD που κυκλοφορεί στην αγορά έχει δημιουργηθεί από μητέρες οι οποίες μετά τη γέννα θέλησαν να συνεχίσουν τη γυμναστική τους, αυτή τη φορά μαζί με τα παιδιά τους.

Είναι γνωστό πως οι μητέρες έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους. Ακόμα και όταν βρίσκουν αυτόν τον ελεύθερο χρόνο, όμως, θέλουν να διασκεδάζουν με τα παιδιά τους. Η ιδέα, λοιπόν, ήρθε από έναν γυμναστή ο οποίο σκέφτηκε τις γυναίκες που μπορεί να μην έχουν χρόνο, αλλά θέλουν να επανέλθουν γρήγορα στη φυσική τους κατάσταση μετά τη γέννα.

Η νέα αυτή τεχνική εκγύμνασης ονομάζεται «Μπαμπαμπούγκι» και γίνεται από μητέρες που «φορούν» το μωρό τους σε μάρσιπο. Με τη βοήθεια του βάρους του μωρού κάνουν ασκήσεις με τις οποίες καίνε θερμίδες. Με συστηματική γυμναστική, οι συγκεκριμένες ασκήσεις έχουν ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη των μηρών και των γλουτών αλλά και την απώλεια βάρους το οποίο συνήθως προέρχεται από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Τη στιγμή που οι γυναίκες αυτές γυμνάζονται, τα παιδιά τους διασκεδάζουν ακούγοντας μουσική και βλέποντας στην τηλεόραση κινούμενα σχέδια ενώ απολαμβάνουν συγχρόνως και την αγκαλιά της μητέρας τους. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δυο ομάδες ασκήσεων. Η πρώτη ομάδα ασκήσεων διαρκεί 20 λεπτά και είναι για μητέρες που τα μωρά τους είναι μέχρι 6 εβδομάδων.

Σ' αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα γίνονται ήπιες ασκήσεις για τέντωμα των μυών και της σπονδυλικής στήλης. Η δεύτερη ομάδα ασκήσεων απευθύνεται σε μητέρες με μεγαλύτερα μωρά των οποίων το πρόγραμμα είναι πιο έντονο, ρυθμικό και κατάλληλο για εφίδρωση και κάψιμο θερμίδων. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις νέες μανούλες που κάνουν γυμναστική με τα μωρά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved