Αυτές είναι οι 5 φαντασιώσεις που έχει κάθε μαμά (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό)

Θυμάστε ποιες ήταν οι φαντασιώσεις σας π.π (προ παιδιών); Εμείς ναι και πραγματικά ήταν υπέροχες.

Αυτές είναι οι 5 φαντασιώσεις που έχει κάθε μαμά (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό)

Θυμάστε τον Chris Hemsworth όταν έψησε τούρτα για την τετράχρονη κόρη του και η φωτογραφία τρέλανε στην κυριολεξία τον γυναικείο πληθυσμό του διαδικτύου;

Πριν τα παιδιά, φανταζόμασταν τους εαυτούς μας σε εξωτικά μέρη, οραματιζόμασταν τους εαυτούς μας σε μια παραλία με κάποιον σαν τον Channing Tatum να μας κάνει μασάζ και να μας δίνει κοκτέιλ, ενώ ελπίζαμε να πετύχουμε σε κάποιο αεροδρόμιο τον George Clooney να μας κεράσει εσπρεσάκι.

Και τώρα σίγουρα μπορούμε να κάνουμε αυτές τις φαντασιώσεις αλλά υπάρχουν 5 άλλες κυρίαρχες φαντασιώσεις που δυστυχώς τώρα πια που γίναμε μαμάδες δεν μας αφήνουν χρόνο ακόμη και να φανταστούμε όλα τα παραπάνω.

george clooney

1. Ανάμεσα στα σεντόνια

Μα που πήγε το μυαλό σας καλέ; Ανάμεσα στα σεντόνια φανταζόμαστε τον εαυτό μας να κοιμάται. Ναι, να κοιμάται μετά από την εξαντλητική μέρα που είχαμε με τα παιδιά... «Αχ και να έρθει το βράδυ να...κοιμηθώ!»

2. Σπάστε τα

Τα ξυπνητήρια! Σπάστε τα. Φτάνει πια το πρωινό ξύπνημα... Και ποια μαμά δεν θέλει να κοιμηθεί λίγο παραπάνω από το να ξυπνάει κάθε πρωί την ίδια ώρα και μάλιστα προσπαθώντας να ξυπνήσει και όλους τους άλλους στο σπίτι. «Αχ και να μπορούσαμε να κοιμηθούμε περισσότερο το πρωί!».

3. Μόνη στην τουαλέτα

Η ιδιοτικότητα είναι το πρώτο πράγμα που χάνει μια γυναίκα μόλις γίνει μαμά. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται χωρίς κοινό. Όπως για παράδειγμα να πηγαίνεις στην τουαλέτα. Ποιος θα το έλεγε; Να φαντασιωνόμαστε μια στιγμή στο μπάνιο χωρίς κάποιον να φωνάζει, «Μαμά, πεινάω», «Μαμά, μπορώ να δω τηλεόραση;», «Μαμά, τι κάνεις εκεί; Να κάτσω μαζί σου;», «Μαμά που το βάζουν αυτό;»...

4. Διακοπές

Απλά φανταστείτε αυτό. Ξυπνάτε το πρωί και ο άνδρας σας, σας κάνει έκπληξη λέγοντας: «Καλημέρα κούκλα. Είσαι υπέροχη μαμά και σύζυγος και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Έχω ετοιμάσει τα πάντα. Το αεροπλάνο φεύγει για Ντουμπάι σε μερικές ώρες. Τα παιδιά τα τακτοποίησα. Ντύσου. Φύγαμε!».

5. Τα παιδιά να τρώνε μόνα τους

Αυτή η φαντασίωση έχει ως εξής. Μαγειρεύετε ένα φαγητό. Με ωραία χρώματα. Πράσινο, κόκκινο, πράσινο, πράσινο... πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο... Τα παιδιά σας έρχονται στο σπίτι και ρωτούν, «Τι φαγητό έχουμε σήμερα μαμά;», τους λέτε ότι έχετε μαγειρέψει, κολοκυθάκια, με πιπεριές και μελιτζάνες στο φούρνο και η απάντησή τους έιναι, «Πω πω τι νόστιμο φαΐ!!!». Κάθονται, τρώνε γρήγορα και στο τέλος λένε, «Σε ευχαριστούμε για αυτό το πεντανόστιμο φαγάκι μαμά!». Σηκώνονται, μαζεύουν τα πιάτα, τα βάζουν στο πλυντήριο και πάνε στο δωμάτιο να διαβάσουν. Ωραία φαντασίωση έ;;;;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved