Sofia Vergara: Το μυστικό για το τέλειο σώμα της έχει κάτι από... Ελλάδα

Η Sofia Vergara πέρα από το ταλέντο της διαθέτει κι ένα εκπληκτικό σώμα, με καμπύλες, απέχοντας πολύ από την αποστεωμένη εικόνα μοντέλων ή άλλων συναδέλφων της, που φιγουράρουν στις σελίδες των περιοδικών.

Sofia Vergara: Το μυστικό για το τέλειο σώμα της έχει κάτι από... Ελλάδα

Και όχι άδικα και τυχαία, η Λατίνα σταρ θεωρείται το απόλυτο sex symbol του Χόλιγουντ.

Η 46χρονη ηθοποιός σε μία συνέντευξη της το 2011, είχε αποκαλύψει το μυστικό της για το πώς διατηρεί το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια. Και όπως είχε τονίσει, τότε, στο Fox news, είναι όλα θέμα ισορροπίας. «Όχι πολύ φαγητό, όχι πολύ γυμναστική και γενικά όχι πολύ σε οτιδήποτε. Τα πάντα με μέτρο» είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

sofiavergara glyka

Μάλιστα, στη διατροφή της περιλαμβάνεται το ελληνικό γιαούρτι!
«Μου αρέσει για πρωινό να τρώω ένα κατά κάποιο τρόπο σπιτικό μούσλι, φτιαγμένο από ελληνικό γιαούρτι, βρώμη, ξηρούς καρπούς και βατόμουρα», είχε αποκαλύψει σε μεταγενέστερη συνέντευξη στο Glamour, το 2015.

Σε μία άλλη συνέντευξή της είχε παραδεχθεί ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι δίαιτες και δε μπορεί να κάνει. Προτιμά να τρώει υγιεινά και να πίνει πολλούς χυμούς. Πάντως, το μεγάλο της πρόβλημα, είναι η αδυναμία που έχει στα γλυκά και δε διστάζει να εξομολογηθεί ότι το παλεύει πολύ να μην υποκύπτει στον πειρασμό, μετά από κάθε γεύμα. Αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved