Αγγελική Ηλιάδη: «Ο γιος μου είναι το θαύμα της ζωής μου»

«Ο γιος μου είναι το θαύμα της ζωής μου και χαίρομαι όταν μου λέει ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου» λέει η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας για τον μονάκριβο γιο της Μπαμπίνο, κάτι που κάνει σπάνια καθώς θέλει να τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αγγελική Ηλιάδη: «Ο γιος μου είναι το θαύμα της ζωής μου»

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Μόνο μια φορά που δεν τον άφησα να πάει σε ένα φίλο του μου φώναξε ότι δεν είμαι καθόλου καλή τραγουδίστρια. Δεν το εννοούσε, ήταν η αντίδραση της στιγμής. Είναι ζωηρός, αλλά μου αρέσει αυτό. Είναι δυναμικός και ανεξάρτητος πια, ενώ παλιά ήμασταν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο και μου αρέσει που δείχνει έντονα την αγάπη του!».

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, η ίδια αποκαλύπτει πως ακόμα και εκεί βάζει σε πρώτη μοίρα τον γιο της. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» λέει στο περιοδικό people και συνεχίζει: «Δεν θεωρώ πως έχει νόημα να συζητώ περισσότερο για το τι κάνω, ούτε το να κρύβω με ποιον είμαι. Γενικά στη ζωή μου ερωτεύομαι δύσκολα, είμαι πολύ απαιτητική και οφείλω να είμαι έτσι γιατί έχω παιδί.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved