5+1 ιδανικές συνθήκες για κάθε μαμά... (σε ένα παράλληλο σύμπαν)

Tι θα ήθελε ιδανικά να έχει κάθε μαμά; Τι θα ονειρευόταν σε μια φανταστική πραγματικότητα;

5+1 ιδανικές συνθήκες για κάθε μαμά... (σε ένα παράλληλο σύμπαν)

1. Να έχει κοιμηθεί χωρίς να έχει σηκωθεί 47 φορές για πιπίλες, τσισάκια και εφιάλτες.

2. Na πίνει τον πρωινό της καφέ με ησυχία. Να μπορεί να απολαύσει κάθε μέρα τον καφέ της χωρίς να βιάζεται σαν τρελή, χωρίς να της χύνεται, ή να της κρυώνει, χωρίς να τον πίνει βιαστικά και να καίγεται...

3. Να έχει πάντα εύκαιρη, μία οικονομική μπέιμπι σίτερ την οποία θα μπορεί να ειδοποιεί την τελευταία στιγμή χωρίς τύψεις!

4. Να μην την νευριάζει η πεθερά της, ο καλός της, οι γονείς της, οι φίλες της, ή όποιος τελοσπαντων της τεντώνει τα νεύρα και δεν κατανοεί ότι οι ορμονικές διαταραχές της ειναι υπαρκτές!

5. Να μπορεί να γίνεται για λιγο αόρατη ή να κρύβεται. Μή μου πειτε ότι δεν υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχετε άλλο να ακούτε: μαμά αυτο, μαμα εκείνο, μαμά πεινάω, μαμά διψάω, μαμά χτύπησα, μαμά γιατί, μαμά έλα να δεις, μαμά έλα να παίξουμε..

6. Ενα ποτηράκι κρασί. Να μπορεις να πιεις ένα ποτηράκι και να το ευχαριστηθείς, χωρίς να πρέπει να σκεφτείς να μην πιεις πολύ γιατί μπορεί να μην ακούσεις τα κλάματα της νύχτας που θα σε φωνάζουν γιατί έπεσε η πιπίλα ή ήρθαν οι εφιάλτες που λέγαμε στο 1...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved