Μαμά φωτογραφίζεται σε στάσεις διάσημων γυναικών-Σίγουρα θα σας φτιάξει τη μέρα

Η κωμικός Celeste Barber, έγινε γνωστή από τις φωτογραφίες που άρχισε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτός είναι και ο λόγος που την ακολουθούν πάνω από 1.500.000 χρήστες.

Μαμά φωτογραφίζεται σε στάσεις διάσημων γυναικών-Σίγουρα θα σας φτιάξει τη μέρα

Την αποκαλούν βασίλισσα της κωμωδίας και όχι άδικα. Η ίδια φωτογραφίζεται σε πόζες διάσημων μαμάδων και και μοντέλων που δεν έχουν παιδιά και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αστείο. Άλλοτε ως Kim Kardashian, ως Kate Hudson ή Gigi Hadid κάνει τους θαυμαστές της να πέφτουν κάτω από τα γέλια.

Όλες αυτές οι διάσημες γυναίκες που μιμείται προσπαθούν μέσα από τους λογαριασμούς τους να αποτυπώσουν την απλή καθημερινότητά τους, έχοντας από πίσω τους ένα σωρό στιλίστες και μακιγιέζ που φροντίζουν να βγουν άψογες στο φακό. Τι και αν είναι σπίτι τους; Τι και αν προσπαθούν να δείξουν ότι είναι εξαντλημένες από τις δουλειές τους και όσες είναι μαμάδες ότι είναι εξαντλημένες από τη... μητρότητα.

Αν έχετε αρκετή δόση χιούμορ και 3 λεπτά από τον χρόνο σας, δείτε παρακάτω μερικές νέες φωτογραφίες που αναδημιούργησε, πάρτε ένα πακέτο χαρτομάντιλα και κλάψτε από τα γέλια.

J Lo

13712721 168555970235429 1736488701 n

Bella Hadid «Τα μοντέλα στις διακοπές ψάχνουν το κοκτέιλ τους και οι μαμάδες τα παιδιά τους»

bella hadidi

Gigi Hadid

gigihadidi
jlo
jlo2

J Lo

katehudson

Kate Hudson

kim

Kim Kardashian

kourtneykard2
kourtneykardashian

Kourtney Kardashian

kyliejenner

Kylie Jenner

leamichele
podilato

Lea Michele

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved