Εύκολα χτενίσματα αποκλειστικά για μαμάδες!

Η καθημερινότητα μίας μαμάς περιγράφεται με μία λέξη! Τρέλα! Στο σπίτι επκρατεί ο απόλυτος πανικός και σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες εργασίας και τις καθημερινές υποχρεώσεις, ο ελεύθερος χρόνος που σας απομένει είναι ανύπαρκτος!

Εύκολα χτενίσματα αποκλειστικά για μαμάδες!

Βρείτε πέντε λεπτά μέσα στη μέρα σας και μπορείτε γρήγορα και εύκολα να έχετε ένα χτένισμα που θα σας κάνει να δείχνετε περιποιημένη και σικάτη! Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

1. Η διαχρονική αλογοουρά
Είναι η πιο εύκολη λύση, ιδιαίτερα για όσες έχετε ίσια ή σπασπά μαλλιά. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μία ψηλή και όχι πολύ σφιχτή αλογουρά με ένα λαστιχάκι. Ξεχωρίστε μία τούφα από την αλογοουρά σας και τυλίξτε την γύρω από το λαστιχάκι. Στερεώστε την άκρη της τούφας με ένα μάυρο τσιμπιδάκι και κρύψτε το μέσα στα μαλλιά. Έτοιμη!

2. Εύκολες ανάλαφρες μπούκλες
Αυτό το χτένισμα σίγουρα θα το λατρέψετε! Αφού κάνετε μπάνιο και τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά, χωρίστε τα στη μέση και πλέξτε δύο πλεξούδες. Αφήστε για λίγη ώρα να στεγνώστουν φυσικά και πριν τα ξεπλέξετε,περάστε τα όπως είναι πιασμένα, τις δύο πλεξούδες δηλαδή, με την πρέσα μαλλιών δύο φορές. Λύστε τα μαλλιά σας και είστε έτοιμη!

3. Ο ... αυστηρός κότσος
Ένα χτένισμα ιδανικό για όσες έχετε σπαστά και σγουρά, ατίθασα μαλλιά. Πίαστε τα σε μία ψηλή αλογουρά με ένα λαστχάκι. Γυριστε τα γύρω από εκείνο το σημείο και στερεώστε τα με μάυρα τσιμπιδάκια. Είναι ο περίφημος «κεφτές» που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά. Την ίδια διαδικασία, εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε και σε μία πιο χαμηλή κοτσίδα.

4. Η πλεξούδα στα πλάγια
Μία εξίσου εύκολη λύση που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται καλοχτενισμένα με δύο κινήσεις. Κάντε χωρίστρα στο πλαί και αφού τα χτενίσετε ελαφρώς, πλέξτε μία χαλαρή πλελξούδα από την αντίθετη πλευρά που έχετε τη χωρίστρα. Ένα χτένισμα ιδανικό για τη βόλτα και τον περίπατο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved