Οι φίλες-μαμάδες, που όλες οι μαμάδες χρειαζόμαστε στη ζωή μας!

Είσαι μόνο τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν; Όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να μοιραστούμε τις ατυχίες μας στη μητρότητα, στις τούρτες και τα γλυκά που φτιάχνουμε για πρώτη φορά για το σχολείο, το θηλασμό, τους διαπληκτισμούς με τους συζύγους μας.

Οι φίλες-μαμάδες, που όλες οι μαμάδες χρειαζόμαστε στη ζωή μας!

Τι και αν είσαι 20, τι 30 τι 40 ετών. Όταν γίνεσαι μαμά έχεις ένα κοινό με όλες τις γυναίκες που έχουν παιδιά. Τη μητρότητα και τις καθημερινές στιγμές που ζει η κάθε μια με το παιδί της. Κάπως έτσι άλλωστε δημιουργούνται και οι μαμαδό-φιλίες.

Στον παιδικό σταθμό, στο μπαλέτο ή στο κολυμβητήριο που πάνε τα παιδιά. Κάπου εκεί γνωρίζονται όλες οι γυναίκες-μαμάδες και αρχίζουν να κάνουν παρέα. Μέσα σε αυτές τις παρέες όμως δημιουργούνται και φιλίες.

Δείτε ποιες είναι οι μαμάδες-φίλες που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε ή δείτε ποια μαμαδο-φίλη είστε εσείς η ίδια.

Η Pinner μαμά
Μερικές μαμάδες συμβουλεύονται το Pinterest. Αν λοιπόν χρειαστείτε βοήθεια για ιδέες όπως πώς να φτιάξετε την τούρτα της κόρης σας ή πώς να διακοσμήσετε το πάρτι, η μαμά Pinner είναι η ιδανική. Θα μπορεί να σας βοηθήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Με το κινητό στο χέρι θα σας δώσει τη λύση σε χρόνο 0!

Η μαμά-πληροφοριοδότης
«Τι μέρα είναι η φωτογράφιση στο σχολείο;», «Πότε αρχίζει το ποδόσφαιρο;», «Τι ώρα αρχίζει η παράσταση του μπαλέτου;», «Πότε έχουμε συνάντηση γονέων;». Αν έχετε μια τέτοια μαμά για φίλη δεν χρειάζεστε ημερολόγιο. Με ένα τηλεφώνημα έχετε μάθει όλα εκείνα που πρέπει να ξέρετε!

Η μαμά Master-Chef
Πρόκειται για τη μαμά που της πετυχαίνει ό,τι φαγητό ή γλυκό και αν φτιάξει. Αν έχετε σκοπό να οργανώσετε ένα σούπερ πάρτι ή να φτιάξετε κάτι χειροποίητο και εντυπωσιακό για το σχολείο του παιδιού σας για κέρασμα και δεν «πιάνουν» τα χέρια σας, τότε σίγουρα χρειάζεστε αυτή τη μαμά. Πάντα πρόθυμη θα έρθει να σας βοηθήσει για να εντυπωσιάσετε!

Η μαμά personal trainer
Έχοντας για φίλη μία μαμά που είναι λάτρης της γυμναστικής σημαίνει ότι θα έχετε πάντα κάποιον να σας παρακινεί για να γραφτείτε στο γυμναστήριο ή να κάνετε γυμναστική στο σπίτι. Αν πάλι δεν δουλεύει το πιο πιθανό είναι να σας προτείνει να έρχεται στο σπίτι σας για να κάνετε παρέα γυμναστική.

Η «μου αρέσει να χαρίζω» μαμά
Αυτή η μαμά θα είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να σας χαρίσει κάποια ρούχα από το δικό της παιδάκι, ειδικά αν είναι μεγαλύτερο! Κάθε καλοκαίρι ή χειμώνα, θα σας δίνει ό,τι δεν κάνει πια στο δικό της αγγελούδι.

Η μαμά σύζυγος
Η μαμά σύζυγος, είναι η μαμά που θα ακούσει πρόθυμα ό,τι έχετε να της πείτε για το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Εξάλλου έχετε τόσα κοινά και είναι η μόνη που θα μπορέσει να σας καταλάβει. Μπορείτε να της πείτε άφοβα ότι χθες βράδυ διαπληκτιστήκατε με τον σύζυγό σας γιατί άφησε τη μικρή να δει dvd ενώ εσείς είχατε πει όχι, ότι είστε κουρασμένη και ο σύζυγός σας δεν σας καταλαβαίνει και όλα εκείνα που καθημερινά βιώνουν όλα τα ζευγάρια. Αυτή η μαμά θα σας καταλάβει και θα σας κάνει να νιώσετε πώς δεν είστε η μόνη, καθώς και εκείνη βιώνει ακριβώς τα ίδια και στο δικό της σπίτι.

Σίγουρα θα έχετε μία μαμά-φίλη από τις παραπάνω. Εσείς αλήθεια ποια μαμά είστε; Συμφωνείτε ότι η ζωή σας δεν θα ήταν όμορφη χωρίς τις μαμαδο-φίλες σας; Αφήστε την απάντησή σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved