Μήπως νοσταλγείτε και εσείς την περίοδο της εγκυμοσύνης σας; Οι 7 λόγοι που σας δικαιολογούν!

Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης, αν βέβαια δεν υπάχρχουν επιπλοκές και όλα πάνε καλά, είναι μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωής μία γυναίκας! Ακόμα και αν έχετε ταλαιπωρηθεί με ναυτίες, ζαλάδες, πόνους, το μωράκι σας, σίγουρα θα σας έχει ανταμείψει!

Μήπως νοσταλγείτε και εσείς την περίοδο της εγκυμοσύνης σας; Οι 7 λόγοι που σας δικαιολογούν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μαμάδες αφού έχουν φέρει στον κόσμο το παιδί τους νιώθουν νοσταλγία για τους μήνες της εγκυμοσύνης. Πολύ πιθανό και απόλυτα δικαιολογημένα και εσείς να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μιας και αυτούς τους μήνες ζήσατε μοναδικά και πρωτόγνωρα πράγματα, που με συγκίνηση τα θυμάστε τώρα!

Όταν...

...πρωτομάθατε ότι είστε έγκυος, που λάμπατε απο ευτυχία και κανείς δε μπορούσε να καταλάβει γιατί! Ακόμα και ταλαιπωρηθήκατε με ζαλάδες και ναυτίες, η χαρά που θ αποκτούσατε το δικό σας παιδί, τα ξεπέρναγε όλα!

... περπατάγατε στο δρόμο, η φουσκωμένη κοιλίτσα σας προεξείχε και δεχόσασταν τα γλυκά χαμόγελα γνωστών και αγνώστων!

... μπορούσατε να πάρετε έναν υπνάκο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της μέρας! Άλλωστε όλοι δικαιολογούν μία έγκυο που χρειάζεται ξεκούραση! Τώρα λίγες ώρες ύπνου έίναι πολυτέλεια!

...η εγκυμοσύνη δικαιολογούσε τη λαχτάρα σας για οποιαδήποτε λιχουδιά! Γλυκά, αλμυρά, τρώγατε ό,τι θέλατε χωρίς τύψεις!

... όλοι σας φρόντιζαν και σας κανάκευαν! Στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, όλοι σας είχαν στα όπα όπα! Δυστυχώς τώρα αυτό είναι παρελθόν!

...αναγκαστικά ψωνίζατε καινούρια ρούχα γιατί τα άλλα δεν σας έκαναν, μωρουδίστικα και έπιπλα για το νέο μέλος της οικογένειας! Κάθε γυναίκα λατρεύει τα ψώνια, ότι και αν συμπεριλαμβάνουν αυτά!

...νιώθατε το μωράκι σας στην κοιλιά σας! Ήσασταν κυριολεκτικά ένα, καταλαβαίνατε τις κινήσεις του, τις κλωτσιές του και τις επιθυμίες του.

Όταν θυμάστε όλα αυτά, νοσταλγία για αυτούς τους μοναδικούς μήνες είναι αναπόφευκτη! Άντε με το καλό και στο επόμενο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved