Είσαι μανούλα και δουλεύεις από το σπίτι; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις!

Αρκετές γυναίκες, λόγω και της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, εργάζονται από το σπίτι.

Είσαι μανούλα και δουλεύεις από το σπίτι; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις!

Κάποιες από αυτές είναι και μανούλες. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές που καλό είναι να ακολουθήσετε σε περίπτωση που ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γυναικών.

• Οργάνωση χώρου. Επειδή δουλεύετε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ένα χώρο που θα θυμίζει ενδεχομένως γραφείο. Πρέπει να έχετε συγκεντρωμένα κάπου όλα όσα θα σας χρειαστούν τις ώρες που θα εργαστείτε.
• Ντυθείτε. Επειδή είστε στο σπίτι, οι περισσότερες από εσάς θα θέλετε να είστε άνετα. Αυτό είναι απολύτως λογικό. Όμως καλό είναι να βγάλετε τις πυτζάμες και να φορέσετε ρούχα τα οποία θα βάζατε αν θα βγαίνατε έξω. Δεν εννοούμε φυσικά κάτι επίσημο.
• Θέστε στόχους. Επειδή οι ώρες που θα εργάζεστε θα θέλετε να είναι συνεχόμενες και αυτό πρακτικά δε θα γίνεται, καθώς θα έχετε το παιδί που απαιτεί μεγάλη προσοχή, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας θέστε τους στόχους που επιθυμείτε να υλοποιήσετε την επόμενη.
• Αν η εργασία είναι ομαδική, κρατήστε επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Μην αποκοπείτε από το εργασιακό σας περιβάλλον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved