Δέκα σκέψεις που κάνουν μια νέα μαμά ευτυχισμένη!

Γεννάτε και ακούτε το κλάμα του. Σας το φέρνουν στην αγκαλιά σας και πλημμυρίζετε με μια πληθώρα από ποικίλα συναισθήματα μέχρι πριν, άγνωστα για εσάς.

Δέκα σκέψεις που κάνουν μια νέα μαμά ευτυχισμένη!

Ανοίγει τα ματάκια του και σας κοιτά με ένα βλέμμα όλο απορία για τον καινούριο του κόσμο. Ένα βλέμμα που κάνει εσάς πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς ανακαλύπτετε ένα άγνωστο νόημα σε στιγμές, γεγονότα και πράγματα που δεν πήγαινε ο νους σας, ποτέ.

Είναι πολλά τα πράγματα που κάνουν μια νέα μαμά ευτυχισμένη, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα 10 πιο σημαντικά, κατά τη δική μας κρίση εδώ στο Mothersblog.gr.

Στα μάτια του είστε «τέλεια»
Σας αγαπά ακόμη και με τα παραπανίσια κιλά. Σας αγαπά ακόμη και με τα γυαλιά μυωπίας. Σας αγαπά ακόμη και με αχτένιστα τα μαλλιά. Σας αγαπά και σας κοιτά σαν να είστε η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.

Μια μικρή παλάμη τυλιγμένη στο δάχτυλο του χεριού σας
Από την πρώτη στιγμή που θα το κρατήσετε στην αγκαλιά σας θα καταλάβετε ότι τότε όλα αποκτούν νόημα για εσάς.

Το μπανάκι του γίνεται η μεγαλύτερη απόλαυση της ημέρας
Πρόκειται για μια ιεροτελεστία αγάπης και φροντίδας. Και αυτό θα το καταλάβετε μόνο όταν διαπιστώσετε ότι ανυπομονείτε κάθε μέρα με την ίδια λαχτάρα να έρθει η ώρα που θα το κάνετε μπάνιο.

Το σώμα σας θα ανέβει στην εκτίμησή σας
Μπορεί να ήσασταν ευχαριστημένη όταν είχατε κοιλιακούς και καθόλου κυτταρίτιδα αλλά το ίδιο ευχαριστημένη είστε και τώρα που η κοιλιά σας μεγάλωσε ένα μωρό και όπου το στήθος σας είναι πλούσιο όχι προς τέρψη οφθαλμών αλλά για να ταΐσει και να καθησυχάσει το μικρό σας αστεράκι.

Όλα όσα θα κάνει για πρώτη φορά
Ζείτε για τη στιγμή που θα σας χαμογελάσει για πρώτη φορά, που θα περπατήσει για πρώτη φορά, που θα μιλήσει για πρώτη φορά. Πρόκειται για στιγμές που πάντα θα μείνουν χαραγμένες στις αναμνήσεις σας και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια και πάντα θα νιώθετε την ίδια υπερηφάνεια όπως την πρώτη φορά.

Η έκπληξη στο πρόσωπό του για καθετί καινούριο που μαθαίνει
Από την πρώτη φορά που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά φαγητό, από το πώς ένα διακόπτης ανοίγει και κλείνει ένα φως, μέχρι το μπαλόνι που το αφήνεις και χάνετε ψηλά στον ουρανό.

Μεγαλώνει
Μεγαλώνει και σας μοιάζει. Μεγαλώνει και μοιάζει και στους δυο. Η μύτη, το στόμα, τα χειλάκια, τα μάγουλα...

Η σκέψη ότι θέλετε να το ξαναζήσετε όλο αυτό
Όταν περνάνε τα δύσκολα και μεγαλώνει και δεν είναι πια μικρό και τοσοδούλικο σας κάνει να θέλετε να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία.

Σας αγαπά
Ένα «σε αγαπώ μαμά», ένα φιλί και μια αγκαλιά είναι το παν για μια μαμά. Είναι αυτό που κάνει πάνω από όλα μια μαμά ευτυχισμένη. Είναι αυτό που όταν κλείσει τα μάτια σε μια δύσκολη στιγμή θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved