Ένα βίντεο που θα αγγίξει όλες τις μανούλες και θα τις κάνει να δακρύσουν. Δείτε το!

Το πρώτο έτος της ζωής ενός μωρού είναι ένας πρωτόγνωρος χρόνος για τους νέους γονείς καθώς προσπαθούν να μπουν σε νέους ρυθμούς, ρυθμούς που πλέον συμπεριλαμβάνουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Ένα βίντεο που θα αγγίξει όλες τις μανούλες και θα τις κάνει να δακρύσουν. Δείτε το!

Η απίστευτη ευτυχία και το γέλιο είναι συνυφασμένα με την αϋπνία και την ανησυχία. Αυτό το βίντεο μόλις το είδα μου έφερε πίσω όλα εκείνα τα συναισθήματα που είχα όταν έγινα για πρώτη φορά μαμά. Με έκανε να δακρύσω καθώς αν και δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη ήταν από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μου.

Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτές τις γυναίκες. Αυτό που κάνουν οι μπαμπάδες για τις μαμάδες είναι με απλά λόγια συγκινητικό. Αλλά το καλύτερο από όλα είναι η εμφανής συγκίνηση των γυναικών όταν βλέπουν πώς ότι κάνουν τελικά οι άνδρες τους το εκτιμούν!

Οι γυναίκες μπαίνουν στον παιδίατρο για τις εξετάσεις του πρώτου χρόνου που πρέπει να κάνει το μωράκι τους. Όταν βγαίνουν όμως αυτό που ακολουθεί είναι μαγικό!

Δείτε το βίντεο, αλλά επειδή είναι Ιαπωνικό, στις ρυθμίσεις κάτω δεξιά, στην ένδειξη «CC», μπορείτε να επιλέξετε αγγλική μεταγλώττιση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved