Η Ναόμι Γουότς έχει ένα παράπονο από την στιγμή που έγινε μανούλα!

Η Ναόμι Γουότς, έχει μόνο μια μικρή λύπη στην ζωή της. Ένα παράπονο για το οποίο μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό «More».

Η Ναόμι Γουότς έχει ένα παράπονο από την στιγμή που έγινε μανούλα!

Η 45χρονη ηθοποιός, μίλησε για όλα εκείνα που έκανε και την ευχαριστούσαν πριν γίνει μαμά δύο παιδιών. «Έχω κάνει skydiving, έχω κολυμπήσει με καρχαρίες που δεν ήταν μέσα σε κλουβιά, έχω πάει σε Σαφάρι όπου τα λιοντάρια ήταν πέντε μέτρα μακριά μου και έχω φωτογραφηθεί για το «King Kong» στην κορυφή και την άκρη του κτιρίου Chrysler στη Νέα Υόρκη. Τώρα όμως που έχω παιδιά δεν θέλω να κάνω τόσα πολλά παρακινδυνευμένα πράγματα πια»!

Το παράπονο που έχει ωστόσο αυτή η μανούλα αν και έχει κάνει τόσα πολλά τολμηρά πράγματα στη ζωή της, είναι πώς αυτή και ο Αυστραλός ηθοποιός σύζυγός της, Λιβ Σράιμπερ, δεν έκαναν περισσότερα από δύο παιδιά. «Θα έπρεπε να είχα κάνει περισσότερα παιδιά, ξεκινώντας από νωρίς» είπε.

Η Γουότς έχει δυο γιους, τον 7χρονο Σάσα και τον 5χρονο Κάι. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο σύζυγός της είναι αυτός που κρατά τις ισορροπίες καθώς η ίδια φοβάται πολύ. « Ο Λιβ έχει πολύ περισσότερο θάρρος από μένα», δήλωσε στο περιοδικό. « Πάντα μου λέει " Άσε τα παιδιά να το κάνουν αυτό", καθώς αρνούμαι να κάνουν κάτι που θεωρώ ότι μπορεί να τα τραυματίσει»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved