Επιτέλους! Μία σταρ του Χόλιγουντ, φυσιολογική λεχώνα! (εικόνες)

Όταν μία διάσημη σταρ του Χόλυγουντ μείνει έγκυος, οι παπαράτσι την ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και μετά.

Επιτέλους! Μία σταρ του Χόλιγουντ, φυσιολογική λεχώνα! (εικόνες)

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη, που διαβάζουν τις κοσμικές στήλες των περιοδικών, έχουν την περιέργεια να μάθουν πόσα κιλά πήρε η αγαπημένη τους σταρ και πόσα έχασε λίγες μέρες μετά τον τοκετό!

Μέχρι τώρα, οι περισσότερες φωτογραφίες διάσημων μαμάδων που δημοσιεύονται στα περιοδικά, τις δείχνουν αδύνατες, με προσεγμένο ντύσιμο, βαμμένες και περιποιημένες.

Η Έμιλυ Μπλαντ όμως κάνει τη διαφορά! Είναι μία φυσιολογική λεχώνα, που μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού στις 16 Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε με ένα ελαστικό παντελόνι, μία φαρδιά πουκαμίσα, που φορούν αρκετές γυναίκες μετά τον τοκετό, σαγιονάρες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη διάσημη ηθοποιό στο Λος Άντζελες, την ώρα που απολάμβανε τον περίπατό τους, κι όπως ήταν φυσικό τα φλας πήραν φωτιά!

Η 31χρονη σταρ, έλαμπε από ευτυχία, αφού τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγός της ήθελαν πολύ να κάνουν ένα μωράκι! Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την αγαπημένη σας σταρ πιο απλή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved