Οι φίλες μιας ετοιμόγεννης της έκαναν το καλύτερο δώρο και δεν ήταν το baby shower

Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο δώρο στη φίλη τους και μητέρα ήδη δύο παιδιών.

Οι φίλες μιας ετοιμόγεννης της έκαναν το καλύτερο δώρο και δεν ήταν το baby shower
Instagram / niarickslui

Η διοργάνωση baby shower είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό ενώ και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Το πάρτι αναλαμβάνουν να οργανώσουν συνήθως οι φίλες της μέλλουσας μαμάς κάνοντας και τα πρώτα δώρα του μωρού.

Οι φίλες της Antonia Lui η οποία γέννησε πριν μερικές ημέρες ένα υγιέστατο μωρό, το τρίτο κατά σειρά, πρωτοτύπησαν και δεν διοργάνωσαν στην κολλητή τους baby shower.

Σκέφτηκαν κάτι καλύτερο το οποίο είναι η αλήθεια θα ήθελαν οι περισσότερες μαμάδες που θα ήταν στη θέση της.

https://www.instagram.com/p/CymAQbPvTta/

Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν μια καλή φασίνα στο σπίτι της Antonia Lui έτσι ώστε να όταν θα επέστρεφε από το μαιευτήριο να ήταν όλα πεντακάθαρα, στη θέση τους και τακτοποιημένα.

Η ευτυχισμένη μαμά δεν είχε ιδέα για το τι σχεδίαζαν οι φίλες της. Απλά τις είχε καλέσει στο σπίτι για να γιορτάσουν όλες μαζί τις τελευταίες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της.

Η ίδια είχε κάνει μια λίστα με όλα τα πράγματα που ήθελε να κάνει να κάνει πριν γεννήσει. Μία από τις φίλες της τύπωσε σε κάρτες τις δουλειές που έπρεπε να γίνουν και τις μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε η Antonia Lui στον λογαριασμό της στο Instagram, οι φίλες της έκαναν τα πάντα: από σκούπισμα και καθάρισμα των τοίχων μέχρι οργάνωση των βρεφικών ρούχων και ταξινόμηση των παιδικών βιβλίων.

https://www.instagram.com/reel/CyWZlQtx-yN/

Τέλος, της ετοίμασαν κι αρκετά φαγητά ώστε να μη χρειαζόταν να μαγειρέψει για την οικογένειά της μετά την επιστροφή με το νεογέννητο στο σπίτι.

Δεν ήταν πραγματικό ξεχωριστό αυτό το δώρο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved