H βάφτιση που έγινε viral στο TikTok - Τι συνέβη

Aξίζει να δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε τον λόγο που συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 4,5 εκατ. προβολές στο TikTok.

H βάφτιση που έγινε viral στο TikTok - Τι συνέβη
Το απρόοπτο συμβάν της βάφτισης. tiktok.com@nattyiceicebabyy

Η βάφτιση είναι ένα σημαντικό γεγονός για του γονείς και ειδικά για το παιδί.

Συμβολίζει την είσοδο του πιστού στην Εκκλησία και την κάθαρσή του από το προπατορικό αμάρτημα.

Από τα συνήθη περιστατικά του μυστηρίου της βάφτισης είναι το κλάμα του παιδιού που μπορεί να είναι συνεχές και σπαρακτικό, προκαλώντας άγχος κυρίως στους γονείς.

Στη βάφτιση του μικρού Sullivan, όμως, που έγινε στην εκκλησία Our Lady of Pompeii Church στο Lancaster, συνέβη κάτι εντελώς απροσδόκητο.

Ο μικρός ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του φορώντας τα βαφτιστικά του, ενώ ένας καθολικός ιερέας διάβαζε απόσπασμα της Βίβλου. Γύρω τους, ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι και συγγενείς παρακολουθώντας το μυστήριο.

Ο Sullivan κοίταζε γύρω του και ξαφνικά χωρίς να το περιμένει κανείς χτύπησε με το χεράκι του τη Βίβλο ρίχνοντάς τη στην κολυμπήθρα!

Η μαμά του δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη ενώ ο ιερέας προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος.

Οι αντιδράσεις όλων είναι χαρακτηριστικές....

Το βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε η θεία του μωρού Natalie Walczyk, από τη στιγμή που ανέβηκε στο TikTok έγινε viral με πάνω από 4.5 εκατ. προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

To μωρό πάντως συνέχισε να έχει καλή διάθεση και καθόλου δεν πτοήθηκε από το συμβάν, όπως ανέφεραν συγγενείς στο today.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved