Στιγμιότυπα τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο

Οι φωτογραφίες της Dania είναι αποτυπώνουν τη μαγεία της γέννας.

Στιγμιότυπα τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο

Μαμά με το νεογέννητο μωρό της αγκαλιά.

Instagram / laurenanddouglas.birth

Η Dania είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Με τον σύζυγό της είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από όλες τις φωτογραφίες που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ Lauren and Douglas στο Instagram.

Το ζευγάρι αναφέρει για την ονομασία που επέλεξαν για το brand τους:

«Το όνομα “Lauren and Douglas” δημιουργήθηκε περίπου 15 χρόνια πριν όταν βάλαμε δίπλα δίπλα τα μεσαία ονόματά μας και σκεφτήκαμε ότι εάν κάναμε κάτι δικό μας μία μέρα θα ήταν ένα cool όνομα για επιχείρηση.»

Και οι δύο αγαπούν να φωτογραφίζουν την «ωμή ομορφιά της ζωής» όπως λένε. Με την φωτογράφιση νεογέννητων και τοκετού ασχολείται η Dania.

Στο προφίλ του ζευγαριού μπορεί να δει κανείς υπέροχες και αληθινές φωτογραφίες τοκετού, μαμάδες που κρατούν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά, τον πρώτο θηλασμό, πορτρέτα νεογέννητων.

https://www.instagram.com/p/CSx0NtaFNYi

Το 2022 μία από τις φωτογραφίες της Dania απέσπασε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό για τις καλύτερες φωτογραφίες τοκετού στην κατηγορία «Λεπτομέρειες τοκετού».

https://www.instagram.com/p/Cbqwom8vD7x

Στον ίδιο διαγωνισμό, την πρώτη θέση κατέλαβε η Anne Lucy από τη Βραζίλία με τη φωτογραφία με τίτλο «Η πιο σημαντική αγάπη στον κόσμο». Μία μαμά έχει μόλις φέρει στον κόσμο το παιδί της και το παίρνει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της κλαίγοντας από χαρά και συγκίνηση.

nikitiries fotografies gennisis 2021 2

Οι φωτογραφίες τοκετού της Dania

Όλες οι φωτογραφίες της Dania ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν συναισθήματα και την αληθινή ομορφιά της γέννας.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές από εκείνες που ξεχωρίσαμε στο προφίλ της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved