«Είμαι ευγνώμων για το σώμα μου»

Η ανάρτηση μίας μαμάς λίγο μετά τον τοκετό που έγινε viral.

«Είμαι ευγνώμων για το σώμα μου»
Instagram / shelbyluke00

H Shelby Luke έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον περασμένο Δεκέμβρη. Καθ’ όλη τη διάρκεια τη εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τη γέννηση του γιου της, δημοσιεύει φωτογραφίες δικές της και του μωρού της και περιγράφει πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα.

Μία από τις αναρτήσεις της κατάφερε να ξεχωρίσει και έγινε viral στο Instagram συγκεντρώνοντας πάνω από 95.000 χιλιάδες likes, αριθμός που ξεπερνάει κατά πολύ το σύνολο των διαδικτυακών της φίλων. Η Shelby δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με το σώμα της όπως ήταν λίγο πριν γεννήσει και μετά τον τοκετό, στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα προς όλες τις νέες μαμάδες για το θαύμα που συμβαίνει στο γυναικείο σώμα στην εγκυμοσύνη αλλά και τη γέννα.

«Η τελευταία φωτογραφία μου ως εγκυμονούσα, μία μέρα μετά τον τοκετό, μία εβδομάδα μετά τον τοκετό και τώρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό. Είμαι ευγνώμων για το σώμα μου και τη διαδικασία ανάρρωσης στην οποία ακόμα βρίσκομαι. Η ανάρρωση μετά τον τοκετό δεν μοιάζει όπως την περίμενα και είναι δύσκολη. Έχω ακόμα αρκετές εβδομάδες μπροστά μου, είμαι όμως ευγνώμων παρά τον πόνο που συνεπάγεται. Ο Θεός μου έδωσε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία να αξιοποιήσω το σώμα μου για να δημιουργήσω έναν άνθρωπο και κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία. Θα θυσίαζα το σώμα που είχα πριν οποιαδήποτε στιγμή για να αποκτήσω τον γιο μου.»

soma meta ton toketo shelby luke

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / shelbyluke00

Η Shelby θέλει μέσα από τις αναρτήσεις της να δώσει δύναμη σε νέες και μέλλουσες μαμάδες και οι δημοσιεύσεις της δεν μοιάζουν με άλλες που βλέπουμε στο Instagram. Οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν την ρεαλιστική πλευρά της μητρότητας, την εξάντληση, την τρυφερότητα αλλά και το χάος που επικρατεί τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι.

«Αγαπημένη μου που έγινες μαμά για πρώτη φορά, δεν είναι μόνο ότι αλλάζει όλη σου η ζωή, αλλά ότι αλλάζει και η καρδιά, το μυαλό και το σώμα σου. Με τους πιο δραστικούς αλλά πανέμορφους τρόπους.

Η καρδιά μου έχει τριπλασιαστεί σε μέγεθος από όταν γέννησα τον γιο μου. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ένιωθα τόση αγάπη.

Το μυαλό μου έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο και τη ζωή. Είμαι σε εγρήγορση και προστατευτική. Αυτό το μητρικό ένστικτο για το οποίο μιλάνε, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

Το σώμα μου από ένα σώμα που συνεχώς του έκανα κριτική και έβρισκα ατέλειες έχει μεταμορφωθεί σε ένα σώμα για το οποίο είμαι υπερήφανη για όσα έκανε. Κάθε ραγάδα μου θυμίζει αυτό το μικρό θαύμα που μεγάλωνε μέσα μου.

Και η ζωή μου, άλλαξε για πάντα με τον πιο υπέροχο τρόπο.»

soma meta to toketo shelby 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / shelbyluke00

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η νεαρή μητέρα στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved