Η Τόρι Σπέλινγκ μιλάει για τις σοβαρές επιπλοκές της τελευταίας εγκυμοσύνης της και τις ώρες αγωνίας που έζησε

Στο βιβλίο της με τίτλο «Spelling It Like It Is» που πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα, η άλλοτε σταρ του αγαπημένου νεανικού σίριαλ «Beverly Hills» μιλάει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στην τελευταία της εγκυμοσύνη πριν από έναν χρόνο.

Η Τόρι Σπέλινγκ μιλάει για τις σοβαρές επιπλοκές της τελευταίας εγκυμοσύνης της και τις ώρες αγωνίας που έζησε

«Ήταν στα αλήθεια πολύ τρομακτικό» παραδέχεται η ίδια σε συνέντευξή της στο celebritybabyscoop και συνεχίζει: «Ήταν τρομακτική εμπειρία και δεν πιστεύω ότι όλα έγιναν τυχαία. Πιστεύω ότι περνάμε διάφορα πράγματα που έχουμε ανάγκη να περάσουμε. Εκείνες τις στιγμές, ένιωθα πως όλος ο κόσμος μου κατέρρεε και έφτανε στο τέλος του, όμως ήξερα πως έπρεπε να ξεπεράσω τα πάντα. Τώρα, κοιτάω πίσω και λέω στον εαυτό πώς όλα αυτά με έκαναν τόσο δυνατή γυναίκα και δυνατή μητέρα. Νιώθω σαν να μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα. Εγώ και ο Φιν έχουμε μετά από αυτό ένα απίστευτο δέσιμο που ξέρω πως οφείλεται σε όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Είναι απίστευτο και πολύ ωραίο. Εκείνες τις στιγμές ήταν καθημερινή πρόκληση να πρέπει να κάνω φόκους σε θετικά πράγματα. Ήμουν στο νοσοκομείο για δύο μήνες στο κρεβάτι και δεν μπορούσα ούτε να βγω στον διάδρομο να περπατήσω. Είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ για το μωρό μου, τη ζωή μου και τον εαυτό μου. Και πράγματι είχε κάποιες σκοτεινές στιγμές».

Η ηθοποιός θυμάται τα συναισθήματά της εκείνες τις δύσκολες για την ίδια και την οικογένειά της μέρες: «Ήξερα πως θα μπορούσα να καθίσω εκεί και να βγω εκτός ελέγχου εξαιτίας των δυσάρεστων σκέψεών μου ή θα μπορούσα να βλέπω τα πάντα από την θετική τους πλευρά. Στο μυαλό μου έπρεπε να πείσω τον εαυτό μου πως όλα θα πάνε καλά και για μένα και για τον γιο μου. Έκανα εικόνα στο μυαλό μου τη στιγμή που θα έβγαινα από το νοσοκομείο με ένα υγιές μωρό στην αγκαλιά. Πιστεύω ότι το μυαλό των ανθρώπων μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα και ότι κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Όλη αυτή η ιστορία με δίδαξε ότι θα πρέπει πάντα να θέτω τον εαυτό μου σε θετική τροχιά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved