Η Βικτόρια στην κορυφή της λίστας των επώνυμων εργαζόμενων γονιών με τη μεγαλύτερη επιρροή!

Μία στατιστική έρευνα έγινε πριν από λίγες μέρες στη Μεγάλη Βρετανία για τους επώνυμους εργαζόμενους γονείς που ασκούν επιρροή τις μητέρες παγκοσμίως.

Η Βικτόρια στην κορυφή της λίστας των επώνυμων εργαζόμενων γονιών με τη μεγαλύτερη επιρροή!

Και πρώτη στη λίστα αυτή είναι η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία κατάφερε να... κατατροπώσει προσωπικότητες όπως την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, την λαμπερή Αντζελίνα Τζολί ή ακόμα και την ίδια τη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

Μάλιστα, στην στατιστική αυτή έρευνα, οι μαμάδες που δεν είναι διάσημες, είπαν πως η Βικτόρια Μπέκαμ αλλά και όλες οι γυναίκες που εργάζονται σκληρά και είναι γνωστές, αποτελούν πρότυπο και για τα ίδια τα παιδιά τους καθώς έτσι μαθαίνουν τι πάει να πει σκληρή δουλειά.

Η Βικτόρια φαίνεται πως κέρδισε στα... σημεία τις υπόλοιπες κυρίες που συμμετείχαν στην έρευνα καθώς εκτός του ότι είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, αποδεικνύεται και πολύ καλή σχεδιάστρια μόδας αφού οι κολεξιόν της γίνονται ανάρπαστες.

Στη λίστα δεύτερη ακολουθεί η πολύτεκνη Αντζελίνα Τζολί η οποία επιτελεί και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο εκτός του ότι έχει έξι παιδιά να φροντίσει, ενώ ακολουθούν η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταιάνα, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πίτερ Αντρέ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και πολλοί ακόμα. Δείτε τη λίστα...


1. Βικτόρια Μπέκαμ
2. Αντζελίνα Τζολί
3. Χόλι Γουίλομπι (παρουσιάστρια και μοντέλο)
4. Πριγκίπισσα Νταϊάνα
5. Βασίλισσα Ελισάβετ
6. Πίτερ Αντρέ
7. Ντέιβιντ Μπέκαμ
8. Κάρεν Μπρέιντι (δημοσιογράφος, συγγραφέας, τηλεοπτική παραγωγός)
9. Μη διάσημες μητέρες
10. Μάιλιν Κλας (τραγουδίστρια και μοντέλο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved