Calliope: Μήνυμα ζωής μετά την διπλή μαστεκτομή!

Σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής υπεβλήθη πριν από μερικές ημέρες η διάσημη φωτογράφος και μητέρα δυο παιδιών, Calliope.

Calliope: Μήνυμα ζωής μετά την διπλή μαστεκτομή!

«Η επέμβαση έγινε την Παρασκευή. Ήμουν στο χειρουργείο τέσσερις ώρες. Πήγαν όλα καλά, έγινε ότι έπρεπε να γίνει. Άμα τα προλάβεις όλα στην αρχή είσαι ok. Αισθάνομαι πολύ καλά, κάθε χρόνο κάνω τις εξετάσεις», είπε στην espresso, αποκαλύπτοντας ότι δεν φοβήθηκε στιγμή στο χειρουργείο.

«Έχω επιστρέψει στο σπίτι. Δεν φοβήθηκα ούτε μία στιγμή στο χειρουργείο. Η γενναιότητα είναι μεγάλη αρετή, την τιμώ και μου αρέσει. Έχω τον αρχάγγελο Μιχαήλ και με προστατεύει. Δεν είμαι καθόλου φοβιτσιάρα», συνέχισε.

Η Calliope για μια ακόμη φορά περνά αισιόδοξα μηνύματα, όπως τότε που πάλεψε για την απόκτηση των παιδιών της με εξωσωματική γονιμοποίηση, γεγονός για το οποίο επίσης δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά.

«Μιλάω ανοιχτά γιατί θέλω να βοηθήσω και άλλες γυναίκες, να τις ενθαρρύνω, να τις ενδυναμώσω. Αν υπάρχει πίστη και δύναμη όλα γίνονται. Έκανα δίδυμα κοριτσάκια σε αρκετά μεγάλη ηλικία με εξωσωματική στην Ελλάδα και γεννήθηκαν υγιέστατα και χαριτωμένα. "Μην τα παρατάς ποτέ" είναι το μότο μου. Για ένα θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται πίστη και προσευχή», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Τώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και τον νίκησε! «Το πρόλαβα στην αρχή του το πρόβλημα. Μου διαγνώστηκαν στον αριστερό μαστό καρκινογόνα κύτταρα in situ. Έκαναν βιοψία και είναι κακοήθη. Αν δεν αφαιρεθεί το στήθος τώρα, αυτά θα εξελιχθούν σε όγκο. Γι' αυτό και στο τέλος του μήνα θα γίνει μαστεκτομή και ανάπλαση του στήθους. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν υπήρξα ποτέ φοβητσιάρα. Είναι μια δοκιμασία ακόμη, που θα περάσει κι αυτή. Δεν θα πεθάνω», είχε δηλώσει στο περιοδικό People, πριν λίγο καιρό.
Την φωτογραφία ανέβασε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο twitter!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved