Τζέσικα Σίμπσον: Μας συστήνει τον νεογέννητο γιο της Έις!

Για το εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly ποζάρει η Τζέσικα Σίμπσον, μαζί με τον γιο της Έις, μόλις δύο μήνες μετά τον ερχομό του στη ζωή.

Τζέσικα Σίμπσον: Μας συστήνει τον νεογέννητο γιο της Έις!

Η σταρ η οποία δείχνει πολύ ευτυχισμένη που έγινε μαμά για δεύτερη φορά, μίλησε για τη νέα της ζωή κοντά στα παιδιά της αλλά και για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα.

«Με δύο παιδιά, έχουμε τα χέρια μας (σ.σ. με τον σύντροφό της Έρικ Τζόνσον) συνεχώς γεμάτα όμως κάθε μέρα είναι και μία νέα περιπέτεια» παραδέχτηκε η 33χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας η οποία έφερε στον κόσμο τον Έις με προγραμματισμένη καισαρική τομή στις 30 Ιουνίου.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Έχει πολλή πλάκα! Νιώθω γαλήνη που είμαι μαμά». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζέσικα έμαθε πως ήταν για δεύτερη φορά έγκυος, έξι μόλις μήνες αφότου είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της Μάξουελ, η οποία σήμερα είναι 15 μηνών. «Η εγκυμοσύνη είναι δύσκολο πράγμα. Και ήταν ακόμα πιο δύσκολο για μένα που είχα δύο εγκυμοσύνες τόσο κοντά τη μία με την άλλη. Έχω όμως αυτή την τεράστια αίσθηση της ολοκλήρωσης και νιώθω από καρδιάς ότι ολοκλήρωσα τον στόχο μου. Όμως βέβαια, συμβαίνουν συχνά και ατυχήματα» είπε γελώντας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει και πάλι έγκυος στο μέλλον.

Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι της οικογένενιας στην Καλιφόρνια, το οποία πλέον είναι γεμάτο παιδικές φωνούλες και κλάματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved