Πώς το ταντρικό σεξ μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

Τα μυστικά του ταντρικού σεξ και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν στην ερωτική σας ζωή!

Πώς το ταντρικό σεξ μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

Πολλά ζευγάρια αναζητούν νέους τρόπους για να ανάψουν ξανά τη φλόγα στην κρεβατοκάμαρά τους - και το ταντρικό σεξ είναι ένας απλός τρόπος.

Η πνευματική πρακτική πιστεύεται ότι εντείνει την οικειότητα που αισθάνεστε με τον σύντροφό σας. Το Daily Star Online, ρώτησε τη δασκάλα του ταντρικού σεξ, Leora Lightwoman για το ταντρικό σεξ και έμαθε περισσότερα για αυτή την τεχνική που βασίζεται στη γλώσσα του οργασμού και στο πώς το ζευγάρι μπορεί να «λιώσει» ο ένας μέσα στον άλλο!

tantriko sex 2

Τι είναι το ταντρικό σεξ;

Το ταντρικό σεξ χρονολογείται εδώ και πάνω από 5.000 χρόνια και προέκυψε πρώτα από τον αρχαίο Ινδουισμό.

Η τεχνική αυτή σας ενθαρρύνει να επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας επιβραδύνοντας ουσιαστικά την πράξη και με λίγα λόγια σημαίνει: «η ύφανση και διαστολή της ενέργειας». Πιστεύεται ότι η πρακτική αυτή μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστηση του ζευγαριού και να οδηγήσει σε πιο δυνατούς οργασμούς.

Η Leora αποκάλυψε ότι: «Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι ότι ενισχύει την οικειότητα σε όλα τα επίπεδα και βοηθά τα ζευγάρια να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, με όλα εκείνα που νιώθουν και τη σχέση μεταξύ τους. Δεν αρκεί μόνο η σεξουαλική επαφή, αλλά μια βαθύτερη εμπειρία!».

Πώς μπορείτε και εσείς να εφαρμόσετε το ταντρικό σεξ;

Η Leora Lightwoman, που διδάσκει τάντρα στο Λονδίνο, αποκάλυψε πως μπορείτε και εσείς να βάλετε το ταντρικό σεξ στη σεξουαλική ζωή

tantriko sex 3

Αργά

Σίγουρα όλοι έχετε πολυάσχολες ζωές και δεν έχετε χρόνο αλλά πιστέψτε μας. Στο ταντρικό σεξ όλα πρέπει να γίνονται αργά. Όπως η ίδια η Leora εξηγεί: «Οι άνθρωποι συχνά κάνουν γρήγορο σεξ κάτι που δεν είναι κακό αλλά χάνουν όλα τα οφέλη που μπορεί να δώσει σε έναν οργανισμό το σεξ. Για αυτό λοιπόν, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να χαλαρώσουν, να συνδεθούν με τις αισθήσεις τους, να νιώσουν όλα όσα συμβαίνουν και να το απολαύσουν!».

Αναπνοές

Συγκεντρωθείτε στον τρόπο που αναπνέετε λέει η Leora. «Ο μόνος τρόπος για να επιβραδύνετε το σεξ είναι να συγκεντρωθείτε στις τεχνικές αναπνοής. Όχι μόνο καλμάρει το σώμα σας αλλά επίσης σας προετοιμάζει για μια υπέροχη εμπειρία!».

Οπτική επαφή

Όλοι οι ειδικοί πιστεύουν ότι η οπτική επαφή είναι το Α και το Ω στο σεξ.

Απαλό άγγιγμα

Απαλά και αισθησιακά αγγίγματα ακόμη ένα μυστικό για υπέροχο σεξ και τέλειο οργασμό. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας χαϊδέψει στο σώμα απαλά με τα δάχτυλά του.

Χαλάρωση

Το ταντρικό σεξ έχει να κάνει περισσότερο με το «κάνω λιγότερα νιώθω περισσότερα», σύμφωνα με την δασκάλα του ταντρικού σεξ. Όταν είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που γίνεται τότε έχετε και περισσότερες πιθανότητες να απολαύσετε αυτή τη σεξουαλική εμπειρία στο έπακρο. «Το μεγαλύτερο μυστικό στο ταντρικό σεξ είναι η χαλάρωση. Αυτό και μόνο θα κάνει τη διαφορά στο κρεβάτι και θα οδηγήσει σε κορύφωση που ποτέ πριν δεν είχατε νιώσει!»

Διαβάστε επίσης:

Πέντε απλά κόλπα του σεξ για γονείς

Πώς θα κάνετε σεξ όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι

Στάσεις του σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Κωδικοποιημένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι γονείς για το σεξ μπροστά στα παιδιά

Εσείς ξέρατε ποιο είναι το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων; (φωτογραφίες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved