Δεν θα πιστεύετε πόσες θερμίδες καίνε οι άνδρες και οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ

Εσείς γνωρίζετε πόσες θερμίδες καίτε κατά τη διάρκεια του σεξ;

Δεν θα πιστεύετε πόσες θερμίδες καίνε οι άνδρες και οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ

Πολλοί είναι εκείνοι που αρχίζουν «από Δευτέρα δίαιτα», είτε πάτε στο γυμναστήριο ή googlαρουν στο διαδίκτυο γρήγορες δίαιτες, ώστε να ξεφορτωθούν εκείνα τα «άτιμα» περιττά κιλά που «κατσικώθηκαν» στους γλουτούς, στην κοιλιά, τα μπράτσα και δεν λένε να φύγουν, όσους χυμούς αποτοξίνωσης και αν πιουν.

Αντί να ψάχνετε για δίαιτες και να ιδρώνετε στο γυμναστήριο για ώρες κάνοντας spinning, γιατί δεν δοκιμάζετε το σεξ. Αν γνωρίζατε πόσες θερμίδες καίτε κατά τη διάρκεια του σεξ ίσως σταματούσατε τις εξαντλητικές δίαιτες και ασκήσεις γυμναστικής.

sex kai sxesi zeygariou 5

Λοιπόν, ας περάσουμε στο δια ταύτα. Οι άνδρες καίνε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια του σεξ απ'ό,τι οι γυναικες και είναι η καλύτερη αερόβια σωματική άσκηση και για τα δύο φύλα.

Σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου Quebec στο Montreal, ένας άντρας καίει περίπου 100 θερμίδες σε ένα γύρο σεξ, ενώ σε ένα τρέξιμο μισής ώρας το σώμα καίει περίπου 270 θερμίδες.

zeugari 2

Αντίθετα οι γυναίκες καίνε 69 θερμίδες. Πρόκειται δηλαδή σύμφωνα με τους ερευνητές για τις ίδιες θερμίδες που θα κάψετε τρέχοντας ένα μίλι! «Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί δυνητικά να θεωρηθεί, κατά καιρούς, ως σημαντική άσκηση», καταλήγει η έρευνα. Με λίγα λόγια οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι σεξ είναι ως προς την καύση θερμίδων όπως μία βόλτα.

Οπότε λοιπόν αντί να πάτε μια βόλτα προτιμήστε τη βόλτα μέχρι το κρεβάτι με τον σύντροφό σας. Θα είναι πιο απολαυστικό.

Διαβάστε επίσης:
Σεξ: 4 παράγοντες που μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον οργασμό σας

Πέντε απλά κόλπα του σεξ για γονείς

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved