Σεξ: 4 παράγοντες που μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον οργασμό σας

Παράγοντες που επηρεάζουν τον οργασμό; Να θυμάστε δεν φταίει πάντα η στάση στο σεξ!

Σεξ: 4 παράγοντες που μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον οργασμό σας

Μία έρευνα αναφέρει ότι πολλοί φαινομενικά τυχαίοι παράγοντες μπορούν πραγματικά να παίζουν σημαντικό ρόλο στην πιθανότητα να έχετε έναν τέλειο οργασμό, όπως για παράδειγμα από την ανατομία του σώματός σας μέχρι τις δεξιότητές σας.

Για να διατηρήσετε το πάθος στη σεξουαλική σας ζωή, δώστε προσοχή σε αυτούς τους τυχαίους παράγοντες που όπως υποστηρίζει και η επιστήμη μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να φτάσετε στην κορύφωση!

orgasmos 3

Στείλτε μηνύματα στο κινητό που μιλούν για το σεξ

Τα μηνύματα που στέλνετε μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στον οργασμό σας. Σε μια μελέτη για τους οργασμούς που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior τον περασμένο χρόνο, οι ερευνητές εξέτασαν πάνω από 52.000 άνδρες και γυναίκες για τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που είχαν οργασμούς συχνότερα ήταν πιο πιθανό να ανταλλάξουν ερωτικά και σεξουαλικά μηνύματα με το σύντροφό τους για κάτι που ήθελαν να κάνουν αργότερα.

orgasmos 4

Προσώντα επικοινωνίας

Αφήστε για λίγο στην άκρη όλα εκείνα που λέτε στο κρεβάτι και επικεντρωθείτε στο πώς επικοινωνείτε στην καθημερινότητα με τον σύντροφό σας καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στους οργασμούς σας σύμφωνα με την έρευνα. «Η ρητή και άμεση επικοινωνία με τον σύντροφό είναι βασική», δήλωσε ο David Frederick, επικεφαλής και συγγραφέας της μελέτης, σε συνέντευξή του στο The Guardian. Δύο μικρές λέξεις συνδέονται ειδικότερα με την πιθανότητα οργασμού, σύμφωνα με τα ευρήματα. Ποιες είναι αυτές οι δύο λέξεις; «Σε αγαπώ»!

Σεξουαλική αυτοεκτίμηση

Μπορεί να φαίνεται ότι ο οργασμός είναι υπόθεση του συντρόφου σας, αλλά οι ερευνητές επίσης ανακάλυψαν ότι η αυτοεκτίμηση και η αποδοχή του σώματός μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες του τέλειου οργασμού. Σε μία έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2016 στο Socioaffective Neuroscience and Psychology, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική αυτοεκτίμηση είναι σημαντική για τον οργασμό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, όπως για παράδειγμα πόσες φορές έχετε αυνανιστεί ή πόσους συντρόφους είχατε πριν. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά προσπαθήστε να μιλάτε όμορφα στον εαυτό σας, να λέτε ωραία λόγια για το σώμα σας και θα δείτε τον οργασμό σας να εκτοξεύεται. Φορέστε ωραία και αποκαλυπτικά εσώρουχα, ζαρτιέρες και σταματήστε να κριτικάρετε το σώμα σας. Στο τέλος δεν θα θέλετε να κλείσετε το φως!

orgasmos 2

Χρειάζεστε περισσότερη συγκέντρωση

Σύμφωνα με την έρευνα του 2016 οι γυναίκες με συχνούς οργασμού «έμαθαν πώς να επικεντρώνονται εντελώς στο "κάνω έρωτα"», σύμφωνα με τους ερευνητές. Πριν αρχίσετε να κάνετε σεξ, απλά αποφορτιστείτε από την αρνητική ημέρα που είχατε. Όταν χαλαρώσετε αφοσιωθείτε σε αυτό το πράγμα που κάνετε και προσπαθήστε να είστε παρών. Τότε σίγουρα θα έχετε έναν τέλειο οργασμό!

πηγή: womanshealthmag.com

Διαβάστε επίσης:
Σημείο G: Πού βρίσκεται και πώς μπορεί να επηρεάσει τον οργασμό μιας γυναίκας

Κλειτοριδικός οργασμός vs Κολπικός οργασμός: Μάθετε τα πάντα για τις διαταραχές του γυναικείου οργασμού!

Τι φταίει αν μια γυναίκα δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved