Σεξουαλική ζωή και εγκυμοσύνη: Πώς θα τονώσεις ξανά τη λίμπιντό σου

Σεξ μετά από εγκυμοσύνη. Ένα θέμα που προβληματίζει πολλές γυναίκες, οι οποίες έπειτα από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού έρχονται αντιμέτωπες με το πρόβλημα της έλλειψης ερωτικής διάθεσης.

Σεξουαλική ζωή και εγκυμοσύνη: Πώς θα τονώσεις ξανά τη λίμπιντό σου

Πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο το οποίο έχεις πολλές αιτίες. Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που μια γυναίκα αδυνατεί να βρει ξανά τη σεξουαλική της διάθεση, ακόμη και πολλούς μήνες -ή και έναν ολόκληρο χρόνο- έπειτα από τον τοκετό; Τι συμβαίνει όταν η περίοδος θηλασμού τελειώνει, αλλά η λίμπιντο παραμένει χαμηλή;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα δεν έχει διάθεση να έρθει σε επαφή με τον σύντροφό της, έπειτα από τον ερχομό ενός παιδιού. Πολλές γυναίκες αισθάνονται πόνο για μεγάλο διάστημα μετά τη γέννα, ενώ ακόμη περισσότερες υποφέρουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Αγάπησε τις καμπύλες σου!

Η «κακή» εικόνα που μια γυναίκα διαμορφώνει για το σώμα της μπορεί να ρίξει τη λίμπιντό της. Μετά τον ερχομό ενός παιδιού το σώμα μιας γυναίκας αλλάζει και σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να χαθούν τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Είναι σημαντικό για μια γυναίκα να μην είναι σκληρή με τον εαυτό της σε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της. Αν βρίσκεσαι σε ανάλογη κατάσταση, προσπάθησε να αγαπήσεις τις νέες σου καμπύλες και μην πιεστείς να επιστρέψεις στο «παλιό» σου σώμα. Πάρε τον χρόνο σου και προσαρμόσου στη νέα σου ζωή με τους δικούς σου ρυθμούς.

FDF

Μίλα στον σύντροφό σου

Αν δεν αισθάνεσαι έτοιμη να έρθεις σε επαφή με τον σύντροφό σου, τότε μίλησέ του ανοιχτά για τα συναισθήματά σου. Με τη συζήτηση θα έρθετε πιο κοντά και θα τον βοηθήσεις να καταλάβει πώς νιώθεις.

Χαλάρωσε!

Ναι, θέλεις να είσαι η «σούπερ» μαμά, σύζυγος, νοικοκυρά και εργαζόμενη. Μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αλλά οι πρώτοι μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού είναι δύσκολοι, γι’ αυτό προσπάθησε να μην στρεσάρεις πολύ τον εαυτό σου διότι, σύμφωνα με τους ειδικούς, το στρες «σκοτώνει» τη λίμπιντο!

Πάρε την ερωτική σου ζωή στα χέρια σου!

Αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τότε ίσως χρειάζεται να επισκεφτείς έναν ειδικό. Μπορείς ακόμη να δοκιμάσεις ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις τη λίμπιντό σου: Τη Maca της SUPERFOODS.

H ρίζα που θα σε βοηθήσει να βρεις τη λίμπιντο σου!

Τι είναι η maca; Πρόκειται για μια ρίζα που καλλιεργείται από τους ιθαγενείς του Περού εδώ και αιώνες, τόσο για την θρεπτική της αξία όσο και για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Παραδοσιακά, η maca χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της γονιμότητας, για την αύξηση της λίμπιντο, για αυξημένη ενέργεια και αντοχή και για την πληθώρα των ευεργετικών ιδιοτήτων της!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αλκαλοειδή που περιέχει η maca ενεργούν σε αδένες, ώστε να βελτιώνεται η οξυγόνωση του αίματος και η σεξουαλική διάθεση. Μάλιστα, μικρής κλίμακας κλινικές δοκιμές σε άντρες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα από maca μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο.

Μεταξύ άλλων, η maca μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες στο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και να συμβάλλει ακόμη στη φυσική και πνευματική ευεξία και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων!

Αν θέλεις, λοιπόν, να επαναφέρεις τη λίμπιντό σου, προσπάθησε να διώξεις το άγχος, να αποδεχτείς το σώμα σου και να δοκιμάσεις τη Maca της SUPERFOODS!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved