6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

Κυρίες μου ας είστε ειλικρινείς... Όταν η σεξουαλική σας ζωή γίνεται λίγο βαρετή, ξεσπάτε επάνω στον σύντροφό σας με αποτέλεσμα όχι να μην καταφέρνετε να καταλήξετε στο κρεβάτι αλλά να κοιμόσαστε και σε ξεχωριστό δωμάτιο.

6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

Όλοι γνωρίζουμε πώς «it takes two to tango», χρειάζονται δύο για να χορέψουν ταγκό. Όπως αποδεικνύεται, οι κορυφαίοι σεξολόγοι λένε ότι οι γυναίκες κάνουν πολλά λάθη στο σεξ. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα έξι πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην κρεβατοκάμαρα και τι μπορείτε να κάνετε για να ικανοποιηθείτε και οι δύο.

#1 Δεν λένε τι θέλουν
Πολλές γυναίκες δεν λένε ανοιχτά στον σύντροφό τους, τι θέλουν στο κρεβάτι με αποτέλεσμα, να μην απολαμβάνουν τη συνουσία ούτε οι ίδιες, ούτε ο σύντροφός τους. Απενοχοποιηθείτε και πείτε τις φαντασιώσεις σας στους συντρόφους σας.

#2 Προσποιούνται ότι έχουν οργασμό
Πολλές, είναι οι γυναίκες που προσποιούνται ότι έχουν οργασμό, απλά και μόνο επειδή δεν καταφέρνουν να έχουν έναν. Αφήστε το παιχνίδι να εξελιχθεί και σίγουρα δεν θα χρειαστεί να υποκριθείτε ξανά...

#3 Είναι ντροπαλές
Όλες είναι ενήλικες γυναίκες μαζί με τον σύντροφό ή σύζυγό τους. Δεν υπάρχει ντροπή. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, απλά συζητήστε το και εφαρμόστε το.

#4 Έχουν πιει το «αμίλητο» νερό
Υπάρχουν γυναίκες που δεν μιλάνε στο σεξ, που δεν παροτρύνουν τον σύντροφό τους, που απλά υπάρχουν εκεί μόνο σωματικά, χωρίς να λένε κάτι. Κατά τη διάρκεια του σεξ, στους περισσότερους άνδρες αρέσει να τους ψιθυρίζεις, να τους μιλάς πρόστυχα παράλληλα με τις κινήσεις του σώματός σου. Αποπλάνησέ τον και σωματικά και λεκτικά...

#5 Βιάζονται
Κάποιες γυναίκες, απλά βιάζονται να ολοκληρώσουν το ίδιο με τους συντρόφους τους. Μπορεί να φαίνεται ότι οι άνδρες, θέλουν να «ξεμπερδεύουν» πιο γρήγορα, στην πραγματικότητα όμως, ο,τιδήποτε τους κεντρίζει τον ερωτισμό και το ενδιαφέρον είναι διατεθειμένοι να το απολαύσουν όσο και αν διαρκέσει.

#6 Δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα
Εντάξει, οι άνδρες είναι εκείνοι που συνήθως κάνουν το πρώτο νεύμα ή την πρώτη κίνηση για να καταλήξουν στην κρεβατοκάμαρα μαζί με τη σύντροφό τους. Φανταστείτε όμως, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν απλά φορούσατε τα αγαπημένα σας εσώρουχα και του χορεύατε αισθησιακά μπροστά του;

Μην περιμένετε να κάνει αυτός το πρώτο βήμα, απλά φροντίστε να κοιμούνται τα παιδιά και αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς και τον σύντροφό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved