«Θέλω να μείνω έγκυος»: Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για να «συλλάβεις»

Ποιες είναι αυτές οι στάσεις που πρέπει να ζευγάρι να εφαρμόσει ώστε να επιτύχει μια εγκυμοσύνη;

«Θέλω να μείνω έγκυος»: Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για να «συλλάβεις»

Όταν ένα ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδί, οι ερωτικές επαφές που έχει γίνονται όλο και συχνότερες. Αρκετές φορές έχουμε διαβάσει ότι υπάρχουν στάσεις στο σεξ, που βοηθούν η σύλληψη να γίνει πιο εύκολα! Ποιες είναι όμως αυτές;

Σύντροφος από πάνω

Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι από πάνω σου κι εσύ κάτω. Είναι η κλασσική στάση η οποία όμως έχει «θαυματουργά» αποτελέσματα!

Στην άκρη του κρεβατιού

Ξάπλωσε στην άκρη του κρεβατιού, ενώ ο σύντροφός σου, στέκεται μπροστά σου. Ακούμπησε τα πόδια σου πάνω στους ώμους του. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, δεν είναι όμως στην πραγματικότητα!

Γυναίκα από πάνω

Για ακόμη πιο βαθιά διείσδυση, κάθισε πάνω του με τα πόδια λυγισμένα. Κούνα κυκλικά τους γοφούς σου, ανασηκώνοντας την περιοχή της λεκάνης.

Πλάγια

Η πλάγια στάση είναι αυτή που επιλέγουν αρκετά ζευγάρια που επιθυμούν να συλλάβουν. Ξάπλωσε στο πλάι κι ο σύντροφός σου πρέπει να σε αγκαλιάζει από πίσω. Το στήθος του δηλαδή να ακουμπάει στην πλάτη σου. Στρίψε το κορμί σου, ενώ ταυτόχρονα σπρώχνετε κι οι δύο τους γοφούς μαζί.

Η δημοφιλέστερη

Η τελευταία στάση δεν ενδείκνυται σε όσες γυναίκες έχουν στενό κόλπο. Ξάπλωσε μπρούμυτα και κύρτωσε τη μέση σου. Η στάση στα τέσσερα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς για τον σκοπό αυτό, αρκεί να μην πονάτε!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η κατάλληλη στάση στο σεξ για να συλλάβετε;

6 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved