Απίστευτο: Γυναίκα έχασε το μωρό της από λάθος της μαίας!

Μήνυση κατέθεσε η Άντονυ Χίλ από την Νέα Ζηλανδία στην μαία της, της οποίας το όνομα δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους.

Απίστευτο: Γυναίκα έχασε το μωρό της από λάθος της μαίας!

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα, έστειλε μήνυμα στη μαία ότι το μωρό έχει σταματήσει να κουνιέται. Εκείνη δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αν και η κοπέλα είχε περάσει την ημερομηνία τοκετού της και απλώς της απάντησε με ακόμα ένα μήνυμα χωρίς να ζητήσει να την εξετάσει.

Δυο μέρες μετά την ημέρα που η γυναίκα ήρθε σε επαφή με την μαία, αποφάσισε να την εξετάσει αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα εμβρυακό παλμό και δεν την έβαλε σε καρδιοτοκογράφο. Παρόλα αυτά και πάλι δεν ανησύχησε μέχρι που την επόμενη ημέρα την έπιασαν συσπάσεις. Η μαία την εξέτασε και της είπε να την ξανακαλέσει μόνο όταν θα νιώσει κάποια πίεση στο έντερο της. Πέντε ώρες αργότερα η γυναίκα τηλεφώνησε ξανά στη μαία, η οποία παρακολουθώντας την δεν μπορούσε καθόλου να βρει εμβρυακό καρδιακό παλμό.

Εντέλει το παιδί γεννήθηκε χωρίς παλμό και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οι γιατροί έκαναν κάθε προσπάθεια να το επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Η βιοψία έδειξε ότι το μωρό πέθανε από αιμορραγία. Η Άντονυ Χιλ κατηγόρησε την μαία για εγκληματική αμέλεια και ζήτησε να της γίνει έλεγχος για την άσκηση του επαγγέλματος. Επίσης της ζήτησε να της δώσει γραπτώς την συγγνώμη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved