Ο γιος της Jennifer Garner και του Ben Affleck είναι ένας κούκλος! Δείτε τον

Η Jennifer Garner απαθανατίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη, αγκαλιά με τον 4χρονο γιο της Samuel, καθώς έφευγε από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Ο γιος της Jennifer Garner και του Ben Affleck είναι ένας κούκλος! Δείτε τον

Η 44χρονη, που βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα για να περάσει χρόνο με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ben Affleck και τα τρία τους παιδιά, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, στις φωτογραφίες που κατάφεραν να αποσπάσουν οι παπαράτσι.

Jennifer Garner e o filho caçula, Samuel (Foto: AKM-GSI)

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με υπέροχες αναλογίες και λαμπερό δέρμα, έκανε τους παρευρισκόμενους να την κοιτούν εντυπωσιασμένοι.

Little cutie: The little boy flashed a small grin as he chatted to his mum, before the pair headed off on their journey, perhaps back home to Los Angeles

Ντυμένη άνετα για την πτήση της, με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, μιλούσε και χαμογελούσε συνεχως στον γιο της, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα κουκλάκι! Ο Samuel είναι το μικρότερο από τα τρία παιδιά της δημοφιλούς ηθοποιού, την 11χρονη Violet και την 7χρονη Seraphina.

Happy! The 44-year-old Hollywood star looked in fantastic spirits as she cooed over her youngest child while walking through the terminal

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Ben Affleck, με τον οποίο έμεινε παντρεμένη δέκα χρόνια, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι ίσως οδεύει προς ολική... επανασύνδεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved