Τι συνέβη όταν αυτή η μαμά άφησε τα παιδιά της να της κάνουν το μακιγιάζ; Το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό! (εικόνες)

Τα παιδιά αγαπούν τα έντονα χρώματα και μία μέρα χωρίς σχολείο είναι η ιδανική ευκαιρία για παιχνίδια με τα καλλυντικά της μαμάς! Αγόρια, κορίτσια, δεν έχει σημασία, το μόνο που μετράει είναι ότι έχουν στα χέρια για τους χρώματα και είναι έτοιμα να δημιουργήσουν!

Τι συνέβη όταν αυτή η μαμά άφησε τα παιδιά της να της κάνουν το μακιγιάζ; Το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό! (εικόνες)

Η Μαρί Ντόουν είναι μία μαμά έξι παιδιών και μία μέρα που δεν είχαν σχολείο σκέφτηκε τον πιο δημιουργικό τρόπο να περάσουν τον χρόνο τους! Ανέθεσε στις κόρες και τους γιους της, ο κάθε ένας να της κάνει ένα μακιγιάζ, όπως θέλει αυτός! Το αποτέλεσμα; Σίγουρα ποικίλο και εντυπωσιακό!

Πρώτη ήταν η Μπρούκλιν. Όπως δήλωσε η Μαρί, η κόρη της την βλέπει κάθε μέρα να να ετοιμάζεται για τη δουλειά και να βάφεται, οπότε περίμενε ότι το μακιγιάζ θα ήταν κάπως φυσιολογικό! Μέγα λάθος μίας η μάσκαρα χάραξε τη δική της πορεία!

1makeup1

Σειρά είχε ο Κλέιτον! Όπως κάθε 11χρονο αγόρι, αγαπάει τα χρώματα και το παρακάτω αποτέλεσμα δεν του φαίνεται καθόλου περίεργο!

1makeup2

Ο Όστιν αν και ο μεγαλύτερος σε ηλικία, αποφάσισε να αντιμετωπίσει την παράκληση της μαμάς του με χιούμορ και έτσι προέκυψε αυτό το μακιγιάζ!

1makeup3

Η μεγάλη κόρη της Μαρί, Σαβάνα άγγιξε σχεδόν το τέλειο...

1makeup4

...ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η 13χρονη Λέξινγκτον!

1makeup6

Η Τζάκσον από την άλλη μάλλον βαριόταν λίγο και πασάλειψε τη μαμά της όσο πιο γρήγορα μπορούσε!

1makeup5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved