Οι φωτογραφίες αυτού του κοριτσιού εντυπωσιάζουν τους πάντες! Δείτε γιατί! (εικόνες)

Για πολλούς γονείς τα παιδιά τους είναι πηγή έμπνευσης και τους οδηγούν να κάνουν τα πιο δημιουργικά και πρωτότυπα πράγματα! Αυτοί οι γονείς κάθε βδομάδα κάνουν μία φωτογράφιση για την κόρη τους, με ένα συγκεκριμένο όμως και ιδιαίτερο concept!

Οι φωτογραφίες αυτού του κοριτσιού εντυπωσιάζουν τους πάντες! Δείτε γιατί! (εικόνες)

Ο φωτογράφος Μάρκ Μπουσέλ και η γυναίκα του Τζανίν Χάρπερ, έχουν σκεφτεί έναν πρωτότυπο τρόπο να διαπαιδαγωγήσουν την 5 χρονών κόρη τους. Κάθε εβδομάδα στήνουν τα σκηνικά, την ντύνουν, την ετοιμάζουν και εκείνη ποζάρει στο φακό! Το αποτέλεσμα;

Οι φωτογραφίες της 5χρονης Λίλι είναι πανομοιότυπες με φωτογραφίες έγχρωμων γυναικών που ξεχώρισαν στη σύγχρονη ιστορία! Με αυτόν τον τρόπο το 5χρονο κοριτσάκι μαθαίνει την ιστορία κάθε μίας από αυτές, νιώθει περηφάνια για τις ρίζες της και και φυσικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! «Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε νέα ενδιαφέροντα πράγματα σαν οικογένεια! Πάντα δείχναμε βίντεο στην Λίλι για αυτές τις γυναίκες και έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτό!» δήλωσε ο Μπουσίλ και συνέχισε λέγοντας «Είναι μία διαδικασία μέσα από την οποία όχι μόνο η Λίλι αλλά και εμείς μαθαίνουμε πολλά!»

Το 5χρονο κοριτσάκι φαίνεται να απολαμβάνει τη διαδικασία και μάλιστα πολλές φορές δεν θέλει να βγάλει τη στολή της ηρωίδας που υποδύεται! Η οικογένεια αν δεν έχει πολλούς μήνες που ξεκίνησε αυτήν την προσπάθεια, σκοπεύει να συνεχίσει με τις εβδομαδιαίες φωτογραφίσεις και ελπίζει σε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

1) Η Λίλι και η συγγραφέας Toni Morrison

1giiiiirl


2) H Λίλι και η στρατιωτικός Michelle Howard

1girl


3) Η Λίλι και η Bessie Coleman. Η πρώτη Αφροαμερινακή γυναίκα πιλότος

1girl2


4) Η Λίλι και η Josephine Baker

1girl3


5) Η Λίλι και η μουσικός Grace Jones

1girl4


6) Η Λίλι και η Dr. Mae Jemison. Η πρώτη Αφροαμερινακή που πέταξε στο διάστημα

1girl5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved