Μια «Αγκαλιά» για τη μαμά και τα παιδιά

Πλησιάζει η Ημέρα της Μητέρας (12 Μαΐου) και πρέπει να γιορτάζεται ουσιαστικά, μέσα από τη στήριξη των μαμάδων και των παιδιών.

Μια «Αγκαλιά» για τη μαμά και τα παιδιά

Ξεκίνησε μια ωραία προσπάθεια από χθες 5 Μαΐου και θα συνεχιστεί έως και το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 από εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά». Θα βρίσκονται σε γνωστό εμπορικό κέντρο στην λεωφόρο Κηφισίας 41-47 και θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 10:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες και καροτσάκια για την «Αγκαλιά». Τα είδη μπορούν να είναι καινούργια ή/και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00), όπου «Η Αγκαλιά» θα υποδεχθεί στο εμπορικό κέντρο τους λιλιπούτειους επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, κλόουν, event με ξυλοπόδαρους, κατασκευές, αλλά και πολλές εκπλήξεις και προτάσεις χειροποίητων δώρων για τη Μαμά.

Βοηθοί επώνυμης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ενώ make-up artists θα δώσουν «χρώμα» στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting. Όλη την ημέρα, σπουδαστές παιδαγωγικής από ΙΕΚ, θα απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά και πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση.

Γονείς και παιδιά ελάτε στο εμπορικό κέντρο για να παίξετε, να διασκεδάσετε και να στηρίξετε το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά: Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα
Τηλ. 210 8828788, Φαξ 210 8235121
Email: info@agalia.org.gr, http://www.agalia.org.gr
Facebook: www.facebook.com/AGKALIA

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved