Γιατί είναι εντάξει να θέσετε όρια ανάμεσα στους παππούδες και στα παιδιά

Αυτό το viral TikTok βίντεο εξηγεί...

Γιατί είναι εντάξει να θέσετε όρια ανάμεσα στους παππούδες και στα παιδιά
Bigstock

Το να αφήνετε τα παιδιά σας με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους μπορεί να είναι υπέροχο. Σας δίνει λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Ίσως να κάνετε μερικές δουλειές ή και να κάνετε ντουζ με την ησυχία σας. Γιατί ποιος δεν χρειάζεται κατά καιρούς λίγες στγιμές μακριά από τα μικρά του;

Ο καθορισμός ορίων με τον παππού και τη γιαγιά μπορεί να είναι μια δύσκολη συζήτηση είναι όμως απαραίτητη και θεωρείται απολύτως εντάξει.

Η Lisa Pontius, μαμά τριών παιδιών και η TikToker , δημοσίευσε ένα viral βίντεο εξηγώντας γιατί το να βάζεις όρια στους παππούδες και στις γιαγιάδες των παιδιών σου όχι μόνο είναι εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτό που κάνει αυτή την σχέση πιο υγιή μεταξύ όλων των μελών της οικογένειας.

«Σε περίπτωση που δεν σας το έχει πει κανείς το να θέσετε όρια δεν σημαίνει να κρατάτε τα παιδιά μακριά από τους γονείς σας.» Συνεχίζει :«Εξακολουθώ να βάζω όρια με τους γονείς μου όσον αφορά στα παιδιά μου. Για παράδειγμα πότε και πόσο συχνά θα τα βλέπουν. Αυτό σημαίνει αμοιβαία ενήλικη σχέση. »

Τα σχόλια στο βιντεάκι της Lisa είναι θερμά και υποστηρικτικά.

« Δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα όρια σημαίνει ότι δεν αγαπάς κάποιον. Tον αγαπάς αρκετά ώστε να συνεργαστείτε για τη δημιουργία μιας υγιούς σχέσης! »

« Πολύ καλά κάνεις!! »

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved