Βρέθηκε κοιμισμένη και γυμνή σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε

Μια συγκλονιστική φωτογραφία δημοσίευσε μια ιταλική εφημερίδα, δείχνοντας μια γυναίκα γυμνή να κοιμάται σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου.

Βρέθηκε κοιμισμένη και γυμνή σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε

Η γυναίκα φαίνεται να είναι ξαπλωμένη ανάμεσα στα σκουπίδια, πίσω από ένα αυτοκίνητο, γυμνή και να ακουμπάει το κεφάλι της πάνω σε ένα μπουφάν.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε έναν δρόμο στο κέντρο του Μιλάνου, κοντά στον κεντρικό σταθμό τρένων και δημοσιεύτηκε από την ιταλική εφημερίδα «Il Giornale».

Η εφημερίδα «Il Giornale» καταγγέλλει: «Ο σταθμός του Μιλάνου μετά τις πρόσφατες ανακαινίσεις έχει γίνει εσωτερικά ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο. Αρκεί να βγεις ακριβώς έξω από το σταθμό για να ανακαλύψεις με τα ίδια σου τα μάτια τον βαθμό κατάρρευσης της πόλης και της ηθικής των κατοίκων».

Στην εφημερίδα αναφέρεται πως την γυναίκα θα πρέπει να την είδαν χιλιάδες περαστικοί αλλά κανένας δεν σταμάτησε να προσφέρει βοήθεια και υπήρξε μια μεγάλη αδιαφορία από τον κόσμο.

Η γυναίκα θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα βιασμού ή θύμα τροχαίου αλλά παρόλα αυτά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved