Νάταλι Πόρτμαν: «Όσα δεν μου είπαν για τη μητρότητα»

Η διάσημη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν ήταν αρκετά προετοιμασμένη για να γίνει μαμά όταν το 2011 υποδέχτηκε μαζί με τον σύζυγό της Μπέντζαμιν Μελπιέ τον γιο τους Άλεφ. Όμως η ίδια παραδέχεται ότι η μητρότητα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Νάταλι Πόρτμαν: «Όσα δεν μου είπαν για τη μητρότητα»

«Το μόνο πράγμα για το οποίο η μητέρα μου δεν με προειδοποίησε ήταν το πόσο σκληρή δουλειά είναι να είσαι μαμά» δήλωσε στο babycenter.com και συνέχισε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η μητρότητα είναι πλήρης εργασία. Τώρα, το να πηγαίνω για δουλειά μου φαίνεται σαν ρεπό».

Παραδέχεται όμως ότι δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη σημερινή ζωή της καθώς λατρεύει τον γιο της. Η ίδια τονίζει: «Λατρεύω το γεγονός ότι είμαι μαμά. Κρίνω λιγότερο τα πράγματα από ό,τι πριν αποκτήσω παιδί. Το πιο σημαντικό πράγμα του να είναι κανείς γονιός είναι ότι ο καθένας μας βιώνει τελείως διαφορετικά αυτή την εμπειρία. Όλα μοιάζουν να είναι μία χαρά, δεν υπάρχουν κανόνες –εκτός βέβαια από το να κάνεις κακό στο παιδί σου που είναι κανόνας απαράβατος. Κάποιες γυναίκες θηλάζουν μέχρι το παιδί τους να πάει πέντε χρονών και άλλες πάλι δεν θηλάζουν καθόλου. Δεν υπάρχουν κανόνες για να είναι μία γυναίκα καλή μητέρα. Για κάποιες γυναίκες είναι καλό να επιστρέψει στη δουλειά μετά τη γέννα, για άλλες πάλι είναι καλύτερο να σταματήσουν να εργάζονται τελείως».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved